שלחתי לך מסר - קיבלת?
M mor mor New member 20/10/02 #40 בקשר לכרזות אמרת שאת יכולה לעזור..... בקשר להקטנת התמונות... אשמח לקבל עזרה !!!
L lilachh New member 20/10/02 #6 והסבר לתחתיות מלאכים... צבוע באקריליק כחול וטיפוף של צבע לבן..הדבקה של מלאכים...וצביעה בלכה שמעורבבת עם אבקת פימו זהב..אמור היה לתת מראה טיפה זהוב...אומנם נתן אבל לא כמו שרציתי ופה לא ממש רואים את זה...
והסבר לתחתיות מלאכים... צבוע באקריליק כחול וטיפוף של צבע לבן..הדבקה של מלאכים...וצביעה בלכה שמעורבבת עם אבקת פימו זהב..אמור היה לתת מראה טיפה זהוב...אומנם נתן אבל לא כמו שרציתי ופה לא ממש רואים את זה...
S ShirYaki New member 20/10/02 #12 אני גם עשיתי תחתיות עם מפיות ו.. קניתי אמייל קר כדי ששתיה חמה לא תהרוס. יש פטנט אחר?
א אתי@ New member 20/10/02 #16 ואיך הלכה העבודה עם האמייל הקר? הצלחת לעבוד עם זה למרות שלתחתית אין שוליים? אביבה המליצה על לכה יאכט-ורניש למוצרים שבאים במגע עם מים או חום.
ואיך הלכה העבודה עם האמייל הקר? הצלחת לעבוד עם זה למרות שלתחתית אין שוליים? אביבה המליצה על לכה יאכט-ורניש למוצרים שבאים במגע עם מים או חום.
S ShirYaki New member 20/10/02 #18 לא קל לעבוד עם זה ואפילו על גבול המעצבן. החומר עולה 52 ש"ח - שני חומרים שצריך לערבב. אחר כך מרחתי עם מכחול שבזאת סיים את חייו...
לא קל לעבוד עם זה ואפילו על גבול המעצבן. החומר עולה 52 ש"ח - שני חומרים שצריך לערבב. אחר כך מרחתי עם מכחול שבזאת סיים את חייו...
L lilachh New member 20/10/02 #19 שיר ממה שהבנתי מהתיעצות עם אביבה כדי שהתחתיות יהיו עמידות לחום פשוט למרוח כמה שכבות של לכה...אני גם קניתי לכה שכתוב עליה שהיא עמידה בחום....אני אכתוב את השם אחה"צ כשאגיע הביתה.
שיר ממה שהבנתי מהתיעצות עם אביבה כדי שהתחתיות יהיו עמידות לחום פשוט למרוח כמה שכבות של לכה...אני גם קניתי לכה שכתוב עליה שהיא עמידה בחום....אני אכתוב את השם אחה"צ כשאגיע הביתה.
D didi10 New member 20/10/02 #26 מקסים, גם אני מאוהבת בכרזות הישנות אני אבדוק את הלינק שלך כי בדיוק אני מחפשת שכאלו. ותני לנו הסבר (בשבילי מפורט)לגבי התחתיות, ממה עשויות ואיך
מקסים, גם אני מאוהבת בכרזות הישנות אני אבדוק את הלינק שלך כי בדיוק אני מחפשת שכאלו. ותני לנו הסבר (בשבילי מפורט)לגבי התחתיות, ממה עשויות ואיך
L lilachh New member 20/10/02 #28 דידי - תודה - יש לי עוד כמה תוכניות לעבודה עם כרזות...ינוסה בקרוב...יש הסבר ממש מפורט בהודעה הראשונה...
דידי - תודה - יש לי עוד כמה תוכניות לעבודה עם כרזות...ינוסה בקרוב...יש הסבר ממש מפורט בהודעה הראשונה...
א אתי@ New member 20/10/02 #29 ../images/Emo13.gif אני חשבתי לעצב חדר שלם רק בסגנון הזה בטח תכף תגידי לי שזה גם מה שאת תכננת לעשות
L lilachh New member 20/10/02 #31 טוב אני לא אגיד..אבל זה באמת התכנון שלי..יש לי כבר כמה רעיונות לחדר שינה שזקוק קצת לגיוון...
L lilachh New member 20/10/02 #47 ../images/Emo51.gif לכולכן..האמת שזה פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאני מחבבת את מה שיצא לי...את המלאכים קצת פחות כי מלאכים זה לא ממש אני....
../images/Emo51.gif לכולכן..האמת שזה פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאני מחבבת את מה שיצא לי...את המלאכים קצת פחות כי מלאכים זה לא ממש אני....
L lilachh New member 20/10/02 #33 אתי אם את צריכה פוסטרים גדולים אז יש בדיזנגוף סנטר חנות מצויינת שמוכרת כרזות...היחידה עם מבחר כזה גדול..
אתי אם את צריכה פוסטרים גדולים אז יש בדיזנגוף סנטר חנות מצויינת שמוכרת כרזות...היחידה עם מבחר כזה גדול..
L lilachh New member 20/10/02 #34 אני כרגע באובססיה לגבי כרזות... תסתכלי על ההודעה שרשמתי היום בבוקר נתנו לי שם כל מיני אתרים בנושא