תחתיות בירה לאספני תחתיות בירה להחלפה שלחו מסר ונשלח קובץ.
ד דובושכ New member 12/10/04 #10 ה"תחתית לבירה" השמאלי זה שכתוב עליו Kafrit מוכר לי הייטב הסקרנות "הורגת אותי" איך השגת אותו? (זה לא שם של חברת בירה).
ה"תחתית לבירה" השמאלי זה שכתוב עליו Kafrit מוכר לי הייטב הסקרנות "הורגת אותי" איך השגת אותו? (זה לא שם של חברת בירה).
Y YOSEW New member 12/10/04 #11 דובושכ ../images/Emo72.gif שלום התחתית הזו מתערוכה וגני התערוכה מלפני שנתים אני מבקר הרבה , בתערוכות קודם בשביל הידע ב)בישביל האוספים שלי עטים ומגנטים עם פרסומות.אם יש עוד שאלות אשמח מאד.
דובושכ ../images/Emo72.gif שלום התחתית הזו מתערוכה וגני התערוכה מלפני שנתים אני מבקר הרבה , בתערוכות קודם בשביל הידע ב)בישביל האוספים שלי עטים ומגנטים עם פרסומות.אם יש עוד שאלות אשמח מאד.
ל ליילנד המקורית New member 13/10/04 #12 כפר עזה, בטח מוכר../images/Emo8.gif אגב הרבה חברות מוציאות כפרסום תחתיות לכוסות, לאו דוקא של בירה.
N nuny10 New member 11/10/04 #9 יש בידי מגנטים עם פרסומות שאשמח להעביר אליך. גם קופת חולים נחשבת לפרסומת?
Y YOSEW New member 11/10/04 #8 סיכות -דש../images/Emo108.gif למי שאוסף סיכות דש . למסירה תמורת מגנטים מצורף דוגמאות.