תחתונים שחורים?

g2bsis

New member
תחתונים שחורים?

זה ישמע דבילי, אבל לאחרונה הרבה בנות אומרות לי שאם מישהי לובשת תחתונים שחורים שאתה בקטע של משהו מעבר לידידות זה אומר שהיא מתכוונת לשכב איתך.. מישהו שמע על משהו דומה? וכשאני חושב על זה, לא שכבתי עם מישהי שלא היה לה תחתונים שחורים ביום שעשינו את זה... שמעתם על דבר כזה? :-O

חחח,

אני לא חושבת שיש קשר בין צבע התחתונים לבין הכוונות של הבחורה. אולי יש בחורות שלובשות תחתון מסויים שנראה סקסי בעיניהן כשהן שוכבות עם מישהו, אבל אין ממש קשר לבחירת הצבע, ובטח שלא נראה לי שיש מישהי שלובשת תחתונים מסויימים בכדי לרמוז משהו....

ז"א, זה לא משהו מכוון, אבל לי גם

יצא לעשות את זה. לבן זוג, לא שחיפשתי לי סטוץ ובאתי בהיכון
אבל אם אני ארצה לפתות מישהו, רוב הסיכויים שזה יהיה בשחור

BodyCount40

New member
שוב התחלת עם הבדיחות העדתיות../images/Emo35.gif

אין שום רע בשחורים

בטח שיש קשר

תחתון שחור זה הזמנה לסקס עם בחורה שיודעת מה היא רוצה במיטה תחתון אדום זה הזמנה לסקס עם פרחולה תחתון לבן זה הזמנה לסקס עם זאת שאוהבת סקס סטרילי תחתון ורוד זה הזמנה לסקס עם זאת שאוהבת להיות ילדה טובה של דדי ותחתון עם דמבו הפיל המעופף זה לאחת ש... כמוני

הזוייה

New member
"הלילה הזה תלבשי שחור.."

אתה לא מבין רמזים, התחתון השחור מסמל את האלמנה השחורה הלבושה בתחתוני תחרה גותיים שמאותתים לך את מוקד עולמה התרבותי, תוך הבהרה כי זהו נגמרו ימי האבל. אחרת תחתוניה יסבלו מיחסי ציבור גרועים. במקום לחסות את מבושיה בצעיף דק ממשי, היא מכסה אותו בתחתונים שחורות. נשים שתלבשנה רחמנא לצילן תחתונים לבנות-תעלנה למוקד. ואם אתה עיוור צבעים מה תעשה? אגב, אסור לשכב על מצעים עם ציורים של דובי "איכפת לי". וכששרים: "אמי אפתה לביבה לי, לביבה מעופרת יצוקה". זה בעצם "לביבה חמה ומתוקה" ואם צבעי השנה הזו הם כחול-ים, סגול-לילך וירוק- אצות? אז לא נלביש תחתונים בצבעים של ארטיק רמזור, רק בגלל קללת השחור-נתקע עם שחור? אומרים ששחור מרזה- אז כל מי ששמן כל חייו ילבש שחור ע"ע יאיר לפיד, גמד אבל סקסאפיל לא קטן, עם שרירים. אני מקווה שאתה באמת לא מאמין לדבר הטיפשי הזה, כנראה ניסו להכניס אותך לעולם סטיות לא מוצלח. מה זה חשוב הצבע, העיקר שיהיה סקסי והעיקר שתוריד אותו בסוף.בגילך כבר היית אמור לדעת את כל הדברים האלה לבד: ) בוקר זח

למעלה