תחתוניות מוזהבות.

Ice machinE

New member
לאחר שיחה עם אחד המנהלים ../images/Emo163.gif

(לא אלכס) הבעיה תוקנה,
טורה על תשומת הלב המשך יום נעים

adiville

New member
כן, שמתי לב

ובאותה הזדמנות גם שיניתי קצת את הפרטים שלי.......

boots

New member
תחתוניות מוזהבות.

תמיד אני מנסה להבין את הקשר בין שיר הנושא של פרסומת ובין הפרסומת עצמה. לפעמים יש קשר היתולי, לפעמים התכנים דומים ולפעמים אין כל קשר או שהוא כל-כך סמוי, שלא מבינים אותו. באמת שניסיתי להבין למה הבחורה מהפרסומת לתחתוניות "אולדייז" שרה מול המראה דווקא את השיר Gold של Spandau Ballet, ומה בכלל הקשר בין תחתוניות ואמונה בנפש, אבל ככל שניסיתי באמת לא מצאתי כל קשר... לא ברור...

adiville

New member
לפי מה שאני ראיתי

התמונה שלי שם. אבל זה משחק לפעמים...... חפיף, כבר לא דומה לי במיוחד

Ice machinE

New member
עכשיו זה יותר יפה מהתמונה ../images/Emo163.gif

שיו איזה חנפן אני למות ממני

adiville

New member
חופשי חנפן.....

מה ? מה אתה צריך ממני ?!? אמרתי לך שאני לא מביאה לך את הטלפון של מריאן !!!!

Ice machinE

New member
../images/Emo93.gif גילית אותי ../images/Emo163.gif

טוב נו נצטרך להשיג אותו בדרכים אחרות תגידי אחותך לא קוראת לך למטה???? |מתגנב לחדר| טוב חלאס זה הופך להיות יותר ויותר ילדותי ואפילו שניר לא פה...

adiville

New member
מה זה ?!?

היו פה עוד מלא הודעות בשירשור הזה אחרי ההודעה של אייס מאשין.... לאן הן נעלמו ?!?

שמש27

New member
כן, עדי, זה בצדק

אנחנו חשפנו את מי שלא היינו צריכים לחשוף... וגם הודעות שלי נמחקו, אבל אני מכיר בחשיבות הענין.

turrican

New member
מה הקשר..מצאתי קשר קל

קודם כל זה שיר מדליק..דבר שני נדמה לי שהיא לובשת תחתונים מוזהבים.. זה הקשר..וחוצמזה יש לה אחלה טוסיק שבעולם..

כיסוף

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

greenzg

New member
בוקר טוב אלכסיס

ראית את השיר ששמתי? - מכיר? - מזכיר לך את ימי שושלת העליזים.... אני חייב להגיד שאחד השירים הכי מעצבנים-שחוקים-מאוסים זה גולד וגם השני של שפנדאו TRUE (מקווה שלא טועה בשם) דבר אחרון - מקווה בשבילך שאשתך לא קוראת את הפורום ותראה שאתה רואה וזוכר את הטוסיק של הדוגמנית מניסיון- לאחר 6 שנות נישואין - יש דברים שרואים פחות טוב...

alpha80

New member
אוי יוי יוי

אלכס - תחסום מהר את האינטרנט בבית לעמוד הזה.

turrican

New member
האתר חסום לצפייה..

צריך קוד בן 10 ספרות כדי לראות מה שאני רושם.. Greenzg , אני עדיין תוהה למה התכוונת..

greenzg

New member
מה לא הבנת?

שים לב לשיר הבוקר שלי ולקשר שלו לשושלת המיתולוגית אני לא צריך להסביר לך את הקשר של אלכסיס לזה? והייתי שמח לשמוע מאוד אנשים -חוץ מאורן- תגובה על השיר שלדעתי שווה שמיעה

turrican

New member
אני חיייב לחלוק עליך Greenzg

אמנם השירים True ו-Gold הם די טחונים ומוכרים אבל הם לא מעצבנים..עד כאן.. Spandau Ballet הם אחלה חבורה.. וגם חתיכים סטייל דוראן דוראן

שמש27

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם טוריקן ! ../images/Emo45.gif

אמנם TRUE קצת קשה לשמיעה אחרי כל הסימפולים האכזריים שלקחו את ה"בלפי בליפ" שלו למחוזות הראפ והשמאפ (ונא לא להתבלבל עם ה "בלופ בלופ" של סופט צל
), אבל GOLD הוא שיר מצוין, שאני נהנה לשיר בקול ערב (עורב?) ברמזורים. הנאה מובטחת.
Gold Thank you for coming home. I'm sorry that the chairs are all worn. I left them here I could have sworn. These are my salad days slowlyy being eaten away. Just another play for today. Oh but I'm proud of you but I'm proud of you. Nothing left to make me feel small. Luck has left me standing so tall, all. Gold (gold) Always believe in your soul. You've got the power to know you're indestructible. Always believe in 'cause you are gold (gold.) Glad that you're bound to return there's something I could have learned. You're indestructible, always believe in. After the rush has gone I hope you find a little more time. Remember we were partneres in crime. It's only two years ago the man with the suit and the pace. You knew that he was there on the case. Now he's in love with you he's in love with you. My love is like a high prison wall and you could leave me standing so tall, all Gold (gold) Always believe in your soul. You've got the power to know you're indestructible. Always believe in 'cause you are gold (gold.) Glad that you're bound to return there's something I could have learned. You're indestructible, always believe in. My love is like a high prison wall and you could leave me standing so tall, all Gold (gold) Always believe in your soul. You've got the power to know you're indestructible. Always believe in 'cause you are gold (gold.) Glad that you're bound to return there's something I could have learned. You're indestructible, always believe in.​

למעלה