בשביל זה המציאו את האטמי אוזניים או בגירסא של וויש ..חיוג מהיר למונית
ל ליאור243 New member 7/2/13 #24 בשביל זה המציאו את האטמי אוזניים או בגירסא של וויש ..חיוג מהיר למונית
ס סוקרטס פה New member 7/2/13 #26 חברה, אני רק רוצה להודות לכם גם על המחמאה וגם על ההומור אתם יכולים להמשיך
מ מכופף ונועץ New member 7/2/13 #68 כי הסוקי דה-סוק-סוק. כן, הסוקי דה סוק סוק. סוק סוק סוקי דה סוק סוק. סוקי דה סוק סוק.
ס סוקרטס פה New member 7/2/13 #71 אתה רוצה שאני אמנה אותך להיות ה... שר שאוסף לי את בתולות העיר היפות ?
מ מכופף ונועץ New member 7/2/13 #72 קטונתי סוק. ואני גם לא חפץ באחריות או בשררה. יש טובים ממני פה. אני תן לי לזיין וללכת ואני אומר תודה. וגם הן. איך אומרים בסוקית? איף איטצ איינט ברוקן, וואי דה פאק, וואי דה פאקי דה סוקי דה סוק סוק, ואיי פיקס איט, מודר פאקר? אה? וואי?
קטונתי סוק. ואני גם לא חפץ באחריות או בשררה. יש טובים ממני פה. אני תן לי לזיין וללכת ואני אומר תודה. וגם הן. איך אומרים בסוקית? איף איטצ איינט ברוקן, וואי דה פאק, וואי דה פאקי דה סוקי דה סוק סוק, ואיי פיקס איט, מודר פאקר? אה? וואי?
ס סוקרטס פה New member 8/2/13 #77 תראה ג'ייק, אם אפחד לא רוצה.... יש מצב שאתה המועמד הבא לתפקיד (למרות שצריך גם אישור מילד