תחרימו את שאקירה!!!!

shaikn

New member
תחרימו את שאקירה!!!!

היום בCNN השמיעו ראיון מוקלט שלה שהיא אמרה בו אני מעדיפה לשתות דם של חזיר מאשר למכור את האלבום שלי ליהודי תחרימו את הכלבה!!!

איפה אתם שומעים את הדברים האלה?

אפשר לקבל הוכחה חותכת אחת ולתמיד שתאשר את זה? כי אני רק שמעתי שמועות על הנושא ואני רוצה לדעת האם זה באמת ככה (סתם שיהיה קצת מעניין
).

shaikn

New member
היה היום ראיון מוקלט איתה בCNN ושם

הראו את זה שהיא מראה את מה שאמרה.

נורית ס

New member
אז היא אמרה אז מה,אני שמה עליה פס

לא מתייחסת לגזענים מצדי שילכו לעזעזל . היא יכולה להגיד מה שהיא רוצה ,אבל בשביל הכסף שהיא מקבלת מזה שקונים את הדיסקים שלה ,חלק יהודים ולי לא נראה שהיא תשרוף את הכסף של היהודים.

Papito

New member
אההם......גם בזמנו

אמרו על ליאונרדו דיקפריו בשיא הצלחתו שהוא מעדיף לשתות אותו סוג דם של חזיר מאשר לשכב עם יהודיה או משהו כזה לסיכום: לכל אלה שרוצים להפיץ שמועות תבדקו טוב טוב אם לא השתמשו באותו שמועה על מישהו אחר

גם יכול להיות...

אנשים שמחפשים צומי עושים שערוריות (עיינו ערך יפה ירקוני). למרות שגם ככה היא מקבל מספיק צומי.

פיסטוק16

New member
שקירה

אני לא מבין איך משמיעים אותה ברדיו ואיך לא מחסלים את המדפים עם הדיסקים שלה הזונה הזאת נגד יהודים ואנחנו עוד מביאים לה הכנסה.....

rizla

New member
שאקירה תעביר מהכנסותיה לחיזזבאלה???

עוד שמועה על שאקירה טוענת שבראיון ל top of the pops בגרמניה אמרה שאקירה שהיא תעביר 10% מהכנוסתיה לחיזזבאלה. יותר מידי שמועות רצות עליה, אין עשן בלי

yuyu yop

New member
שאקירה אנטישמית!

היא אמרה שהיא מעדיפה לאכול חרה של צפרדע מאשר לשיר ליהודים ושהיא מעדיפה לשתות דם של חזיר ואת הדם של עצמה מאשר לשיר ליהודים

גם קיאנו ריבס נולד בלבנון...

עכשיו אני כמעט בטוח שאלו סתם שמועות עלייה... אתם רוצים להגיד לי שכל יום היא זורקת משפט חדש לעיתונות? ועדיין אלו בגדר שמועות בלבד? "אני מעדיפה לשתות דם של חזיר מאשר למכור את האלבום שלי ליהודי" "אמרה שאקירה שהיא תעביר 10% מהכנוסתיה לחיזזבאלה." אבל עכשיו אני שומע שהיא אמרה ש"שהיא מעדיפה לאכול חרה של צפרדע מאשר לשיר ליהודים ושהיא מעדיפה לשתות דם של חזיר ואת הדם של עצמה מאשר לשיר ליהודים"...חלס. זה כבר ממש נשמע לי המצאה. כמו ההמצאות על מותה של בריטני ספירס ופול מקרטני (אם אני זוכר נכון...).

rizla

New member
שמועה:שאקירה מתבצרת במוקטעה

אמיתי, ברור שאמינות "שמועות" היא נמוכה, אבל כמו שכתבתי אתמול, אין עשן בלי אש. להרבה אנשים יש מה להגיד או "לתרום" למצב שלנו, במזרח התיכון. ובודאי שלבחורה ממוצא לבנוני יהיה מה להגיד. אני מסכים איתך שעד שלא נקבל עדות מהימנה בקשר לשאקירה, הכל תלוי באוויר. אני יוצא לחפש הוכחות...

Charlotte

New member
אני רוצה

הוכחה. נקודה. אני לא מאמינה לפני שאני רואה אז זה באתר הרישמי שלה או באיזשהו אתר מוסיקה גדול.

למעלה