תחרות

תחרות

היי. בד"כ אני לא עושה את זה, אבל יש ל- POPS תחרות חדשה! מצרפים כמה שיותר חברים וזוכים בפרסים מטורפים: כרטיסים לסרטים, כסף, נגן DVD נייד ועוד מלא!!! POPS זה שירות ששולח SMS-ים אלינו, ומשלם לנו על זה! לא רק שהSMS-ים זה הנחות ומבצעים לכל מיני דברים, אלא אנחנו גם מקבלים על זה כסף, וגם מקבלים כסף על כל מי שאנחנו מצרפים לשירות. אין תשלום חודשי, אין תשלום כניסה לשירות (חוץ משליחת הודעה בפעם הראשונה). וזה באמת אחד הדברים הכי שווים שראיתי לאחרונה. גם הייתה על זה כתבה בחדשות, ויש את הכתבה ב-WALLA. ככה שזה אמיתי ואמין. אז יאללה, למה אתם מחכים?? להצטרף ומהר!!! כנסו ותתחילו להרוויח

sapirosh92

New member
אם נכנסים לחרטה הזה

מ'זה קשה לצאת ממנו.. יש חברה שאיזה מישהו במשפחה שלנו נכנס אליה והיא על אותו עיקרון והוא הסתבך בגלל זה.

חחח זה ממש לא אותו דבר

אני יודע על מה אתה מדבר, והחברה שאתה מדבר עליה, לוקחת מאות דולים כל חודש מאנשים. (בנוסף שזה לא חוקי) POPS הוא שירות חוקי, וללא כל תשלום!!!! זה בדיוק כמו לראות פרסומות בטלוויזיה, או לקבל פרסומות לפלאפון. הייתה כתבה בחדשות, זה אמיתי לגמרי. ואם אתה רוצה לצאת אתה פשוט שולח הודעת יציאה, ואתה בחוץ.

תחשבי מה שאת רוצה...

בכתבה היו ילדים בני 14 שקיבלו צ'קים של 70 ו-90 שקל בסבבה... נראה לי כמו תוספת נחמדה בשביל לא לעשות כלום!

למעלה