תחרות

subdave

New member
תחרות

אני בעד תחרות. לא משנה איזו. אחת כזו עם עונשים ופרסים. אולי זה יחיה את הפורום?! הלו, אתה האחרון פה, למה אתה הולך? אוףףףף... נשארתי לבד. המממ... אולי אני אתחרה בעצמי? אולי ארדוף אחרי הזנב שלי? שיט. אין לי זנב! אולי אעמוד על הראש שעה ו-27 דקות? דאמן איט. אין לי קרחת ואני לא בן גוריון. אולי אתחפש למלכה, אניף את השוט, אחליף מהר בגדים לעבד, ואקבל את המלקה? אוףף.. אני לא סופרמן! אז מה נשאר לי? כנראה מה שהיה לי עד היום בימים האחרונים. להכנס לפורום בבוקר, לקרוא 2 הודעות חדשות, ולחזור אחר הצהריים כדי לגלות ששום דבר לא השתנה. או שתקראו לי סתם נודניק.

subdave

New member
הלו! לא לדחוף! יש מקום לכולם!

מצטער, ההרשמה להדיפת דיסכוס נגמרה. איך? זריית מלח על פצעים? מצטער, אובר בוקד. נסה מחר. שפיכת שעווה רותחת על פטמה כהה? תן לי לבדוק... מצטער, מלאים. מה נשאר? יש לי מקום אחד בקפיצה בשוט אם אתה רוצה. פחד גבהים? אה, טוב. זה התירוץ של כולם. אבל אם אתה רוצה יש לי 2 מקומות לתחרות ריקודי שולט. לא אוהב גרביונים? טמבל, אין לך מושג מה אתה מפסיד! המממ... תן לי לראות רגע... מה לגבי זחילה צורנית? מירוץ שפיצים? הליכה על גחלים? מירוץ 4 על 4? 6 על 6? טוב, עזוב אותי. אין לי זמן בשבילך... שלום!

מה זה פה? מי החוליה החלשה?

אולי תציע תחרות קונקרטית? נראה לי דווקא רעיון טוב.

subdave

New member
היי, כתוב לי הוגה דעות על המצח?

אני טוב רק בלזרוק רעיונות. לא ליישם אותם...
בכל אופן, פתחתי שרשור היטולי על BDSM. או שזו לא תחרות לעניין?

gidionline80

New member
שיר ילדים

לתת ידיים כולם וביחד בגננו הילולה , הילולה וטרוללה צד שני בגננו הילולה , הילולה וטרוללה

Z o d i a c

New member
אלוהים שיעזור כמה אנרגיות...

זה הזמן לעבור לנטול קפאין
זודיאק נכנס השניה הביתה אחרי שבילה חצי יום במוסך, תוך ניסיון לשלב קנית מתנה קבוצתית לחבר טוב וריב עם חבר אחר שלא הבין איך בין המוסך, העבודה והמתנה לא מצאתי זמן לבוא לעזור לו לעבור דירה... אין לי כוח בחיי. תחרות? בכיף! דבר איתי אחרי החגים, יש לי כרטיסי ברכה להכין.

subdave

New member
../images/Emo124.gif אולי נשחק אמת או חובה?!

פומלית? את המארחת (מה זה אומר אגב?), אולי תארגני משהו?

הלו הלו עד כאן../images/Emo70.gif ../images/Emo55.gif

צ'מע חמודי, מארחת הפורום או לא, אני מקבלת הוראות רק מאיש אחד (טוב, גם מזוד, אבל אלו הוראות אחרות) אז אם יש לך רעיונות להעיר את החברים כאן, יש לך שלוש ברירות - להתחיל להציף את הפורום בשטויות - לא מומלץ, כי תוכרז כטרול. להעלות נושא מעניין לדיון, לשאול שאלה או לכתוב סיפור נחמד שיגרור תגובות להציע משחק משעשע ספציפי, לא רוצה לשמוע יותר "בואו נשחק, פומלית תציעי משחק" קאפיש? יאללה, נראה כמה פרודוקטיבי אתה יכול להיות

subdave

New member
סליחה, לא התכוונתי להרגיז ../images/Emo93.gif

בוודאי לא התכוונתי להיות הטרול של הפורום. ניסיתי קצת להפיח רוח חיים, בחיי. בכל מקום צריך ליצן חצר, לא? כנראה שזה לא אני, אה? משחק ספציפי? דווקא יש לי רעיון. אפילו 2: הצעה מס' 1: סאבים ימציאו מכשיר עינויים. הדומים/ות יחליטו איזה מהם הטוב ביותר. הזוכה... המממ.. יזכה לעינוי במכשיר שהמציא? לא יודע מה הזוכה מקבל. אני סומך על הדומים/ות שיחליטו. הצעה מס' 2: משתתפי הפורום (סאב/דום) יספרו על העונש הקצר אך המענג ביותר שנתנו/קיבלו. היות ולא האצילו לי סמכויות להחליט על הפרסים בפורום, אין לי מושג במה יזכה הזוכה. מה הפומלית אומרת?

טוב,

לי יש רעיון, כל משתתף יכתוב על עצמו שלושה משפטים, ואנחנו ננחש איזה מהמשפטים הוא הנכון. מישחק קל משעשע. מי מתחיל?

אוקי,

1- הייתי נערת גוגו ביפן 2- קפצתי בנג'י 3- יצאתי לבלות ערב במועדון עם הנסיך חמאזה (בן של מלך ירדן) יאללה נראה מי יצליח. פורום חולה!

Z o d i a c

New member
לא לא לא, לא ככה יקירתי,

תפתחי הודעה חדשה, שרשור חדש המסביר בדיוק את הכללים והחוקים. מי יכול לפתוח הודעה חדשה וכל כמה זמן.

למעלה