תחרות!!!!

the freaky girl

New member
hehehe........ ../images/Emo9.gif

תודה מעומק ליבי..

Sheep From Hell

New member
יש לי מועמד להכי לא חינוכיות!!!!!!!

אתה!!! אתמול גרמת לכולנו "להשתכר"... חח זה מאוד לא חינוכי!! ויש כאן עוד ילדים קטינים(מממ.. אני בינהם נראה לי...חח)

Angel lips

New member
תשובות

ההודעות הכי מקוריות של קיריל ההודעות הכי נחמדות של עומר ההודעות הכי מענינות של לרה ושחורדינית בלונדינית ושל שיפ ההודעות הכי משעממות של השמואל ימין הזה ההודעות הכי לא קשורות של תפוז ההודעות הכי חינוכיות של אלון ההודעות הכי לא חינוכיות- אין לי מושג

Lara F

New member
הנה התשובות שלי...:

ההודעות הכי מקוריות- אנה ואנה אהה ועומר... ההודעות הכי נחמדות- חן ועומר וקיריל- במיוחד עםפ הסיפור מהגיוס ההודעות הכי מענינות- אהההמממ אלה שמביאים את הסקרים :) ההודעות הכי משעממות- אהההממ.. נו די! בואו לא נעליב.. ההודעות הכי לא קשורות- חחח... ההודעות הכי חינוכיות- קיריל זה חייב להיות אתה! אם לא אתה לאיפה היינו מגיעים?!... ההודעות הכי לא חינוכיות- גרמלין, אתה הזוכה שלי!!! ההודעות הכי מצחיקות- אההממ, עומר, חן, קיריל, אנה, אנה, בוריס

eMiFrEaK

New member
תודה אחותי...../images/Emo24.gif

אני שמחה שאני מצחיקה אותך חחח (נראה לי שהתבלבלת אבל חפיף..נסלח... הפעם...)

vk3

New member
חחחחחחחחחחח 3 פעמים קיריל ../images/Emo70.gif

הגזמת, אבל אני אוהב אותך

Evil Gremlin

New member
בסדר אז זה שרשור מפגר!!!!

SO FUCKEN SHOOT ME סתם רמיתי לעשות טוב לאנשים

bariska

New member
למה?דווקא

שרשור ממש נחמד לדעתי..יאאלה שתפו פעולה ויהיה טווב:)

bariska

New member
ממ תורי:)

הודעות הכי מקוריות-->אתה הודעות הכי חמודות-->מממ אין לי מושג הודעות הכי מעניינות-->המגילות של קיריל הודעות הכי משעממות-->של האיש הזה שכל פעם מעלה שירים הודעות הכי לא קשורות-->אין הודעות הכי חינוכיות-->לא דע הודעות הכי לא חינוכיות-->לא זוכר

L e s h i y

New member
אז ככה

ההודעות הכי מקוריות: גרמלין ההודעות הכי חמודות: ההודעות הכי מענינות: קיריל וסופרמן ההודעות הכי משעממות: ההודעות הכי לא קשורות: דינאמו-מכל נושא הוא מגיע בסוף לקומוניזם ההודעות הכי חינוכיות: שוב דינאמו-כל הודעה שניה שלו הוא שם תמונה של לנין וכותב UCHITSA UCHITSA I ESHE RAZ UCHITSA ההודעות הכי לא חינוכיות: גרמלין...

Dynamo1929

New member
נמשיך במסורת ../images/Emo6.gif

Y4itsa, y4itsa i ewo raz y4itsa! tak zavewal velikii Lenin, tak y4it komynisti4eskaya partiya!

Janem

New member
Janem's Choice

ההודעות הכי מקוריות: הסיפורים של אנה... ההודעות הכי חמודות:אנג'ל ליפס ההודעות הכי מענינות:קיריל / סופרמןzw ההודעות הכי משעממות:שלי כנראה... ההודעות הכי לא קשורות:wasted years ההודעות הכי חינוכיות:שמואל ירושלמי ההודעות הכי לא חינוכיות:איבל גרמלין

למעלה