תחרות

syair

New member
תחרות

עדיין אין לי פרסים לתחרויות, בתקווה שאצליח לגייס משהו בקרוב.
ואל תחלמו על כרטיס מסביב לעולם. מכיוון שראיתי שמפחדים לשלוח תמונות איתכם לפורום, אז אני רוצה להכריז על תחרות התמונה (מהטיול) המוצלחת שלי ביותר, לא בהכרח שיצאתם הכי פוטוגנים, אבל הכי מעניינת או במקום מיוחד. תשלחו מקסימום 3, ותדרגו אותן מהטובה
ביותר עד למקום השלישי (אל תשלחו את הגרועה ביותר שלכם). אולי עד שנסיים את התחרות אוכל להעניק פרס למקום הראשון.

עמית22

New member
לאוו דווקא הטובה ביותר

אבל ללא ספק התמונה שהכי נהניתי לראות מבעד לעדשה. קו טאו מהמעבורת (אחרי 11 שעות באוטובוס ומעבורת גם אתם הייתם מאושרים)

syair

New member
לא טוב

כנראה לא הסברתי את עצמי טוב, התכוונתי לתמונה שלכם בו אתם מופיעים, שהכי טובה, ולאו דווקא לתמונה שאתם צילמתם, למרות שאם צילמתם את עצמכם זה גם תופס. אני מקווה שאין לכם בעיה עם פרסום פניכם בפורום, בסופו של דבר, אנו לא עוסקים פה בנושא רגיש אלא בכיפי, אז אני לא רואה סיבה להסתתר, אבל כל אחד, ורצונו הוא.

syair

New member
עוד דבר ששכחתי

יש לשלוח את התמונות עד 1 לפברואר, ומיד אחרי זה תנתן זכות הצבעה (עוד לא החלטתי איך לעשות את זה), לחברי הפורום, ונכתיר את 3 התמונות הטובות ביותר.

פומפיה

New member
נראה לי שאתה צריך לצעוק את זה

כי אף אחד לא רוצה לשמוע...
<לצערי, כל הצילומים שלי נמצאים בבית של אמאבא, כך שאני אסתפק בצפיה ובפינטוז על כמה צילומים שיכלתי להעלות כאן>.

נראה לי שהבנתי

אז הנה תמונה אהובה עלי מאוד שמראה עד כמה אני אוהבת שלג ומצד שני מראה עד כמה אני נמצאת במקום הלא נכון על התמונה: התמונה נלקחה באפריל 2002 בצפון מדינת ניו יורק גרתי שם כמה זמן ויום אחד באפריל היה שלג.. נורא שמחתי חיש קל לקחתי תאוטו ונסעתי לשמורת האדירונדאק (בצפון מדינת ניו יורק ) ונשכבתי לי על השלג לתמונה ביער אור

BENG

New member
מאמא עוף נראה כאילו ניסית ללמוד

לעוף ונפלת מהעץ

syair

New member
גבעות צ´רנגני

פגשתי את הילדים האלה בשעה שחזרו מביה"ס לביתם, בגבעות צ´רנגני (שמתנשאות לגובה 3000 מטר), במערב קניה. התמונה היא מיוני 1996.

syair

New member
לא קראת את פרטי התחרות

אם היית מסתכל בהודעה השנייה, היית רואה שצריך לשלוח תמונה שלך, ובכל מקרה רשמת שזה של ילדים מלאוס אז זה לא את/ה.

BENG

New member
זה מתחיל להזכיר לי את הציורים ב7

ימים שבהם צריך למצא את דנה "

Baiano

New member
התמונה הטובה שלי

זאת תמונה שצילמתי במאצו´ פיצו´, פרו. ואני אוהב אותה פשוט בגלל הפוזה שדפקה הלאמה...

Baiano

New member
מס´ 2 שלי

התמונה צולמה בפיג´י, מאיזה אי קטן שהייתי בו וכבר שכחתי את שמו... בכל מקרה שקיעה מדהימה היתה שם זה בטוח

Baiano

New member
מספר 3 שלי

התמונה צולמה בברזיל, בארייאל דאזו´דה

למעלה