בגלל תגובה מאחת הכתבות פה אני החלטתי לעשות תחרות מי יותר שחצן ואגואיסט ? אלה לי רשף או יונתן מיטרני
J Johyboy26 Active member 27/5/22 #1 בגלל תגובה מאחת הכתבות פה אני החלטתי לעשות תחרות מי יותר שחצן ואגואיסט ? אלה לי רשף או יונתן מיטרני
YossihNew Well-known member 28/5/22 #2 יונתן מיטרני! תראו, אלה לי מטורללת, אבל יונתן אשכרה כלא את דני. זה נורא!
Roei152 Well-known member מנהל 28/5/22 #6 ללי מטורללת , אבל לא אגואסטית כמו יונתן ליונתן היו רגעים ששאלתי את עצמי " ואותו מעריצים ילדים?" ללי היייתה קצת אגואסטית , אבל לא ברמה של יונתן מיטרני...
ללי מטורללת , אבל לא אגואסטית כמו יונתן ליונתן היו רגעים ששאלתי את עצמי " ואותו מעריצים ילדים?" ללי היייתה קצת אגואסטית , אבל לא ברמה של יונתן מיטרני...
YossihNew Well-known member 28/5/22 #4 כן, בתגובה, ואחרי מה שהוא עשה, וכי עבדו עליה... אבל הוא קודם, כן?
J Johyboy26 Active member 28/5/22 #7 האמת חבל שלא השאירו את יונתן קפוא בגאליסיה והיו מביאים בעונה 4 מיועד חדש עם שחקן חדש אולי ליבי רן
J Johyboy26 Active member 28/5/22 #9 אהה נכון אז אולי היו מביאים בחורה מיועדת ומוציאים את דני מהארון חחחחח