תחרות

nirity1

New member
תחרות

ברוח אחד השירשורים כאן אני פוצחת בתחרות.
מה התרוץ הכי אינפנטילי שאין פעם קיבלתם מבן הזוג והאם האמנת להם ?

יש לי

הוא אמר לי שכואב לו הראש אבל לא האמנתי לו ובאמת, חצי שעה אח"כ תפסתי אותו ערני ונמרץ מול תחרות גולף בערוץ 5

ואני אומרת, למה תירוצים, מה הבעיה להגיד את האמת (על התלות ברטטוי שלי וכל אלה). הא?

nirity1

New member
כאב ראש זה לרוב תרוץ

שאנחנו נותנות....לי באופן אישי גולף עושה כאב ראש....
התרוץ הכי טוב שנתנו לי אי פעם היה שעקב טראומת גרושים של ההורים שלו קשה לו להתמסד. ותמימה שכמוני הייתי בגיל 19 גם האמנתי לו....זה בעצם היה תרוץ להיות איתי וגם עם המכית של פלוגה ד'

אוי, נו, בגלל זה

זה תירוץ מעאפן, כי הוא לא של גברים (בטח כאלה שמתחרמנים מגולף...)
כאילו מה, הוא לא חשב שהרגשתי שהוא העתיק ממני?

תירוצים מהצבא, וואלה לא זוכרת, זה היה אי שם רחוק באלף הקודם...

shirael

New member
נו, ואיפה הדוגמה האישית של פותחת התחרות??

הנה התרומה שלי ממעמקי הזכרון:
"אני מעדיף שלא נהיה ביחד. אולי פשוט נהיה כמו שאני עם ג'? אותה אני אוהב כמו אחות, וגם אותך".

האמת? האמנתי.
היום הם נשואים... (ואני חכמה יותר
)

אמרתי לאשתי, אחרי

26 שנים ביחד : את לא מתאימה לי ל- 30 השנים הבאות , והלכתי מהבית....

100katush

New member
מצאתי קונדום משומש באוטו,בעלי אמר לי שהוא לקח

כמה אנשים באוטו ולאחד מהם זה נפל חחחח

100katush

New member
כן . אין ספק שהחיים שלי גהינום כי אין לי אמון

ולא יהיה בחיים ... אבל מה לעשות שאני אהבתי נורא את הבנאדם ( אולי גם היום עמוק בלב עדיין ,יש לי הרבה כעס ,תסכול , הבנה שזה לא יעבוד יותר כי הוא לא אוהב אותי אפילו 10% ...)

יש שתי בנות , רכוש משותף לא קטן , עבודה משותפת ,חיים משותפים .זה לא קל . כל יום אני אוכלת סרטים . פוחדת איפה ומתי הפגע פעם הבאה .

היום אמרתי לו שיעזוב את הבית . בתקווה שאולי סוף סוף אחרי שנתיים של גהינום , כאב אין סופי, מלחמה פנימית - של שוב לנסות , ולמה לפרק משפחה ??? האם זה סיבה מספקת ??? נצליח לפרק את החבילה .זה באמת לא קל .לא יודעת מאיפה לקחת כוחות . הוא היה כל עולמי . עכשיו אני מרגישה שהכול חרב . אני שבורה לגמרי .

מאיפה נפל עלי הקללה הזאת לאהוב בנאדם שלא אוהב אותי בשיט ??? האם ככה כל הגברים ??
זאת אהבה ראשונה שלי שנמשכה 10 שנים . מפחדת לאהוב שוב למרות שלא מצליחה לישון בלי חיבוק למרות שאני כ"כ עייפה ומותשת נפשי .
מתה לברוח ואין לי לאן .

newron26

New member
למה צריך לפרק ? אני ממש לא מבין ....

למה לעשות את זה למערכת הזוגית ?
אז הוא חדר גם למישהי אחרת ? אז מה ?

הוא אוהב אותה ? הוא רוצה לפרק את המערכת ? או שהוא מעדיף את הבית ?

אני ממש לא מבין למה אם הגבר מזיין מהצד - אבל הכול בבית מתקתק, והוא אוהב את אישתו, והוא עושה את עבודות הבית, ומבחינת הבית אין בעיה - למה זה מפריע כל כך ?

למה אצל החוקית זה כזה זעזוע ?? אם אשתי היתה שוכבת מהצד - אני לא חושב שהיתה לי בעיה כל עוד היא היתה עושה את כל מה שאני והבית צריך ...

לדעתי האישית בלבד .... ברור לי שזה דיעה שלא ממש מקובלת ...

wet and wild

New member
תגיד, אתה עיוור או שסתם עושה את עצמך?

היא כתבה במפורש שבעלה לא אוהב אותה אפילו לא 10%. אז מה אתה מקשקש במוח?חוץ מזה, לא מבינה את הנשים שמילא לא מתגרשות מהנבלה הבוגד אלא עוד נשארות נאמנות לו. ביום בו אדע שבעלי דחף את הז*** לאן שהוא לא היה צריך, הוא יבכה דם על זה יום ולילה.

למעלה