תחרות !!!!!!!!!!!! תחרות עיותים הנה שלי
מ מ כ ו ש פ ת New member 28/6/02 #4 אין לי מושג ../images/Emo4.gif אני לא רואה כלוווווווווווווווום שיכול להזכיר את אחד השחקנים..
R rory s New member 28/6/02 #5 זה לא עיוות עיוות זה שעושים אפקטים לתמונה! מה ששמת זה בכלל לא תמונה לא מבינים כלום!
מ מ כ ו ש פ ת New member 28/6/02 #7 OMG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כנסו כנסו../images/Emo70.gif תראו מה עשיתי בטעות חחחחחח ג´ס המשופר.. ככה אני אוהבת אותו נקרא לו "ג´סי" חחחחחחחח
OMG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כנסו כנסו../images/Emo70.gif תראו מה עשיתי בטעות חחחחחח ג´ס המשופר.. ככה אני אוהבת אותו נקרא לו "ג´סי" חחחחחחחח
Z z O e i New member 28/6/02 #29 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif קרעת אותי..... ../images/Emo6.gif
ל לאנה New member 28/6/02 #9 ברור שלא מבינים כלום! "כי עיוותתי את זה כאילו........." וזה כן אפקט, פשוט זה קצת יצא לי קצת מוגזם........
ברור שלא מבינים כלום! "כי עיוותתי את זה כאילו........." וזה כן אפקט, פשוט זה קצת יצא לי קצת מוגזם........