תחרות...

בנצי23

New member
תחרות...

ל אני לא הולך לשאול אילו תחרויות יש,משהו אחר. שבוע הבא אני טס לחבר שלי בגרמניה,יש שם תחרות זוגות אני אשתתף איתו בה ,לכול אחד מאיתנו יש הגבלה ל40 קלפים. לחבר שלי ,איתמר יש הרבה מאוד קלפים שיכולים לספק חפיסה נאה וגם לי יש קצת. אז יש לנו כמה אפשרויות: א.לבנות חפיסה שתתפקד ביחד טוב בעזרת הקלפים שלו ושלי. ב.לבנות חפיסה כל אחד לעצמו גם עם הקלפים שלו ושלי. ג.כל אחד בונה לעצמו חפיסה לגמרי לבד. מה עדיף?(לדעתכם)

impale

New member
תגובה :O

קודם כל חבל לי מאוד שאף אחד מהפורום הזה לא הגיע לפריקי טורנמנט 10. אני אפרסם מידע על 11 בקרוב (בתקופת החופש יהיו טורנירים כל שבועיים +-) עכשיו בנוגע לשאלה- בקרב זוגות (אם אתה מדבר על טורנר זוגות רציני.. שההולך לפי חוקי הזוגות של אפר דק כמובן שעדיף לבנות דקים אשר תומכים אחד בשני.. לא תקבלו דבר מלבנות דקים בנפרד במיוחד כאשר ישנה אופציה שתפגעו אחד בשני כאשר שיטת המשחק שלכם תהיה שונה. עוד משהו שיכול לעניין אתכם הוא ניצול הפרצות במשחק. משחק הזוגות של משחק הקלפים יוגיהו הוא משחק פרוץ שעדיין לא זכה לרשימת הגבלות משלו (וד"א.. זה למה בארץ לא משחקים זוגות.. פשוט כי יש אפשרות לבנות בזוגות דברים מגעילים מאוד) אחת האפשרויות הבולטות בקרב זוגות היא דק פיינל קאונטדאון (אותו קלף שבמשחק רגיל עולה לך 2000 חיים ומאלץ אותך לשבת ולהמתין לנצחון שלך 10 תורות שלך ו10 של היריב) במשחק של 4 אנשים,זמן ההמתנה הוא קצר פי 2 וישנו חבר שמגבה עליך. 2 דקים כאלו ביחד אשר מריצים דקים שלמים של זה + חוסמי התקפה ומנטרלים יכולים לעבוד יופי בטורניר :O _ ד"א אם אתה כבר בטורניר בגרמניה.. יהיה נחמד אם תביא משם תמונות או קלפים בגרמנית (קלפים בגרמנית זה הדבר הכי מגניב בעולם XD)

למעלה