תחרות!!

זלדה 2

New member
תחרות!!

יש בבלוג הזה : http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=441234 תחרות מי הכי חתיך. כמובן שג'וני שם אבל צריך הצבעות. אני הצבעתי ואשמח אם תצביעו=]] [סליחה על ההודעה החדשה, לא ידעתי למה לנצלש..]

זלדה 2

New member
מגניב, אני לא מבינה מה השאלה בכלל!

ג'וני לוקח את כולם שם. ואם יש למשהו תחרות איותו זה בראד פיט וגם הוא לא מגיע לקרסוליים של ג'וני!! איפה השאלה כאן? ג'וני הכי חתיך ויפה ומוכשר![לדעתי כן..]

G a L104

New member
איך מצבעים? ../images/Emo4.gif

סורי על הבורות :/ ,אני לא מוצאת.

SHaNINuSH55

New member
הצבעתיייי +../images/Emo207.gif

אממ..שלום לכולןןן
אני בתאילנד עכשיו.. בצ'אנג מאי אם זה אומר למישו משו
ו.. התחברתי לאינטרנט..אז מן הסתם גם נכנסתי לראות מה קורה בפורום D: כל כך כייףףף פה אתן לא מבינות.. עשינו כ"כ הרבה דברים.. [בינהם הרבה הרבה הרבה שופינג
] ויש פה משו שנקרא בננה רוטי שזה דבר כ"כ טעייםםםםםם..וכ"כ הרבה דברים כיפייםםם D: אבל בגלל שאני חמודה..אני לא יחפור לכן עכשיו..חחח אם תרצו אחרי שאני יחזור אני יוכל לעשות שרשור ולהראות לכן תמונות [לא רק שלי.. בכללי מתאילנד]
מקווה שכולן בסדר ועושות כיף בחופשששש..!!
ד"א שמתי תמונה שלי עם האחים שלי על פיל.. את אחותי לא רואים רק אותי ואת אח שלי וזה גם בקטן כי רציתי שתרא איזה ענק הפיל שהיינו עליו

אמא'לההההההה

לא מפחיד אותכם להיות על פיל? זה היה נראה כאילו כל שניה אתם נופלים ממנו

totit68

New member
וואייי גם אני הייתי שםם !!!!!

נכון זה ממש כואבב בגבב נסיעההה על הפיליםם?! אבל זו גם חוויה של פעם בחיים !! ממש כיףףףףףףףףףףףףףף שםם !!! והבננהה רוטיי זה אחדד הדבריםם הטעימיםם שאכלתיי בחיים שלי חחחח...

למעלה