תחרות

../images/Emo126.gifעיצוב שלישי

תודה רבה ל1shiran1 שהכינה עבורי לפי בקשה שלי את העיצוב הבא

g a l4

New member
שלי../images/Emo9.gif

עכשיו אני יושבת לבד מחכה שתשוב לא אבדה התקווה עכשיו כשאין אף אחד שלי כה חשוב אני רק מקווה שנחזור לימים הטובים שהיו בעבר שנשכח מכל מה שקרה,זה עוד לא מאוחר!

ממי שלי

ממי מתי תשוב ותקרא לי ממי שלי מתי נרגיש את האהבה בוערת בעצמות שמעתי הרבה דברים טובים על אהבה אני רוצה לגלות את הכל אתך ממי אתה יודע שאני מתכוונת אתה יודע שני לא משחקת אני קוראת לך ממי תמיד כי אתך ורוד הוא העתיד.

eranmc

New member
הבית של ערן ../images/Emo13.gif

אני רוקמת חלומות מלווים בדמעות של כאב עליך ועלי בלילה שאני נושמת את בכי הכרית נתתי לך לכתוב את סיפור חיי בצבעים ואתה פסעת ולקחת את פרחי אהבתנו אני מאבדת את סוד האהבה שהיה טמון בי מאמי...

שלי

כתבתי את זה יותר כמין קטע איטי שונה כזה לעומת שאר הבתים, שהיא פשוט עוצרת ושרה בלי מנגינה...
אז לפי זה גם האורך והסיום אחרי שכמעט לא נשאר דבר שהוא מובן מאליו השארת מכתב של זיכרונות שיכסו אותי בחום בלילות הקרים של הסתיו, ובו זרחו אותם ימים מלטפים ברגש, מצטיירים מחדש בעיניו של אהוב יקר שנותר בעבר, שהשאיר לי מילים שיפצו על אהבתו האבודה שיספגו את דמעותיי כשארגיש שוב בודדה אך לא ידעת שהן יזכירו לי בכאב נצחי, שהן כל מה שנשאר. ממי...

ממי שלי

ממי... לא אמצא לי מנוח,כי קשה לי לשכוח, אותך.. החיים מתעתעים , ולא מפסיקים, להפתיע אותנו בשלל תסבוכות , כאבים ובכיות.. וכל מה שאני רוצה, זה רק אותך , בלילות הקרים מצטמררת כולי למשמע קולך , אומר לי בדימיוני , ממי , מה נהיה ממני ... רוצה רק אותך , עם אהבה שלא תדעך ממי שלי...

למעלה