תחרות All Time ג'ינגל!

MaleMan

New member
תחרות All Time ג'ינגל!

נכון שכבר הרבה מאוד זמן לא היה לנו כאן סקר? לא. אבל למי אכפת? ג'וני אבולה ועבדכם הנאמן (yea right) גאים (לצורך העניין) להציג: All Time ג'ינגל - סקר הג'ינגל הגדול של הפורום! (מצטער על השם המאכזב, זה מה שיצא בשלוף...) מרשימת הג'ינגלים הבאים, איזה אתם הכי זוכרים. או אם תרצו - הטוב ביותר שהיה עד היום: 1. מעריב ספורט - "ברומר כשרון, מזרחי אוירון...". 2. טוטו - "מלא לה לה לה לה טוטו - מלא כסף!" 3. דני שטראוס - "אמא אני רוצה דני! כי בשבילו זה דני ובשבילך חלב!" 4. בירה מכבי - "תשמע מה שאומרים... יש מכבי, יש חברים". 5. עגל רך - (אין לי מושג לטקסט, זוכר שזה נטחן!) 6. לוח העיר - "6382020 מי שלא זוכר לא מוכר!" 7. פיצה מקפיצה - "מעדנות שוב מפתיעה - יש חדש בפיצה! פיצה מקפיצה..." 8. זוגלובק - "זוגלובק מה? זוגלובק אה! זוגלובק הטעם העולמי!" 9. קרלו - "כי אני אמיתי ולכן העם איתי!" 10. חישגד - "שחק אותה רוזנטל בחיש-גד!" 11. קאם-סון - "...התאילנדים משתגעים אחריה ורק הישראלים..." 12. סנו - "למי נחוץ תוצרת חוץ?" 13. תנובה - "תני לגוף להיות זקוף! לגוף שלך מגיע תנובה!" 14. בורגר-ראנץ' - "אתה יכול לשאול! בורגר-ראנץ' מקום טוב לאכול!" ו.. יש עוד הרבה: דנונה, במבה, קנור, מאמא-עוף, קופ"ח מכבי, והרשימה עוד ארוכה! מה אתם הכי אהבתם ומה נשאר אצלכם בתודעה?...

galm

New member
תשמע - לעשות כזאת תחרות, זה כמו

ובשפה שלך - לשאול מי שחקני הנ.ב.א. הגדולים, להציג כמה מהטופ = כמו ידידנו מיילמן, פיפן, הורנסק (בכל זאת יש כמה מהדרג הפחות טוב), T-MAC, וכן הלאה, ולא להכניס את מייקל. ולמה אני אומר כזה דבר אתה שואל את עצמך? נו באמת, איפה הג'ינגל: "עגבניה-אההההההההההה - תמצא אותי בשוק בכל השנה, בוא ואכול אותי, עגבניה, אני, עשויה ממינרלים, טעם וצבע לא נורמאלים". אולי זה היה בדיוק בתפר הגילאים..אבל עמית (מזוג לי עוד פיינט) בטח זוכר. ואגב עגל רך: "האישה אומרת, (ובהתאמה לימינו) אח!, למה לא הכנת עדל רך? עגל רך, עגך רך - בשר טרי יותר טעים" - משהו כזה. ובכל זאת - מכל הצעותיך - אני הולך על בירה מכבי.

assael10

New member
עמית (מזוג לי עוד פיינט) ???

זה משקה חדש שלא שמעתי עליו ? אתה נכנס לאזור אלכוהוליסיטי מסוכן... ואכן עגבנייייה שזו פרסומת בערך מגיל 8 שלי זכורה כדביקה במיוחד, ויש מכבי יש חברים..אבל זו מסיבה אחרת...

assael10

New member
ברור שאני יודע את המידות

הרי אני שותה אותם... אבל בחיאת להפוך אותי לאלכוהוליסט חסר תקנה ? (נו טוב...)

עוד, מה שעולה לראש, שיהיה

הייתי מוסיף תווים קשה לזהות מטקסט כתוב ג'ינגלים :) שמח שעזרתי, הנה עוד שעולים לראש: 15. סימן שאתה בעיר. אם אתה כאן סימן שאתה בעיר. דן 16. הוא פשוט מיליונר לא פחות ולא יותר 17. המרכז למשקפי שמש אל תתייבש 18. יותר מעניין לקרוא מעריב 19. צלצלתי לז'קלין, עם מיסטר אסימון, נה נה נה נה נהנה... בזק 20. החיים על פי דנונה... תה נה נה נה נה... שטראוס.. 21. מנגו מנגו בא לי פתאום מנגו מנגו... 22. ירקות בן אדם ירקות.. לבריאות! 23. אין אין אין כמו במבה 24. בורגר ראנץ' מקום טוב לאכול בורגר ראנץ מקום טוב לאכול 24א. בורגר ראנץ' כמו שאני אוהב 25. המרכז הישראלי לריהוט אפשר לראות הכל 26. יוסף מלך השטיחים בבית מרס בתל אביב 27. ספרים, זה סטימצקי, ספרים, זה סטימצקי 28. בנק לאומי, רווח יומי, בנק לאומי, רווח יומי 29. קנור טעים לגלות את ההבדל 30. סוסיטי עושים לך אירוע גדול, סוסיטי 31. רסיטל בית השמחות של ת"א, רסיטל 32. רק יכין יכול לעשות 72 כוסות 33. קח פסק זמן, רגע מתוק של עלית 34. בית חלומותיי ממלכת הילדים של גבעת ברנר (איזה ערבוב של תקופות...) 35. פפיונים פפיונים סינורים חד פעמיים לתינוקות אחדים (???) 36. התיק של בניטקס הוא מלך הכתה, כי בניטקס בלה בלה ההפסקה 37. בוא לבלות בטאבולה, בטאבולה בוא לאכול 38. קיווי עסיסי עם ויטמין סי 39. דר' פישר... זה בדוק. (אני מערבב פה גי'נגלים עם סוגרים של פרסומות) 40. בננה, פצצת אנרגיה צהובה, בננה 41. לא חוזרים ללמוד בלי קרביץ לא חוזרים ללמוד בכלל 42. המחיר נמוך מידי נמוך מידי במחסני חשמל 43. מה יהיה מה יהיה?? יהיה טוטו 44. רנו 19, אנרג'י! 80 כוחות סוס עושים את ההבדל! 45. תן לאצבעות ללכת במקומך דפי זהב 46. מעדן חלב מעדן חלב מעדן חלב בעונג רב מעדן חלב שווה זהב מעדן חלב בעונג רב... 47. פרץ בוני הנגב.. המשפחה שבונה למשפחות... (יאללה מה שעולה לראש...) 48. מוגזם מוגזם מוגזם מוגזם מוגזם מוגזם מוגזם כמה שזה טעים 49. אגוזי אגוזי של עלית אגוזי של עלית אגדה 50. אז תשתה קפה טורקי ותתעורר אתה המשורר (אופס זה שיר) 51. קסדה בראש טוב, העולם שלכם אז קחו אותו איתכם, יש לך קסדה בראש, קסדה בראש טוב! 52. בון מארט.. סוף העונה כל השנה.. בון מארט... 53. נשנש בליסטיקה, נודלס תלמה קה, נשנש בליסטיקה 54. צריך פיס בחייייים.. צריך פיס בחיייםם.. (אולי כבר רשמתי את זה..) 55. אתה זוכה המדינה זוכה מפעל הפיס 56. תנו ליבכם לליבי 57. תרום, וגם החיילים ישירו-תרום וגם החיילים ישירו. (איזה טירוף... יאללה עוד) 58. או אה מי זה בא אבטיח חצבה! 59. לא טעית זהו ויטה 60. אני היפר, אני נטו, בלה בלה בלה בלה, בלה בלה אוווו היפר נטו 61. ענבי טלי מושב לכיש, כל עינב זהב, כלללללל עיייננבבב זהההב! 62. ימית 2000 ימית 2000... בחולון הקיץ לא נגמר... 63. עצור בטרם תעבור 64. מה שאני רואה באירופה... אני קונה בפולגת 65. הוגלנדר, מזרן המאה, הוגלנדר, 66. הבנק הבין לאומי הראשון, יוצא מהכלל, הבין לאומי. 67. אריסטון הספק ללא הפסק ללא הפסק ללא האריסטון הספק ללא... 68.פרופיל 97 כי אתה כבר לא ילד (מעדן חלב ניסיוני כזה.. עם ג'ינגל) זהו נמאס.

johny_abola

New member
אני רואה שאתה לא סובל ממחסור בזמן..

ואגב, נראה לי שקצת גלשנו. הכוונה היא לג'ינגלים, לא לסוגרים של פרסומות או לשירה של הסלוגן.

אח שלי, זה אח שלי

לאח שלי יש לו תסמונת אספרגר, שאלתי אותו איזה פרסומות הוא זוכר ברדיו וזה מה שעלה. הוא זוכר כמעט כל מה שהוא רואה/שומע...

copyarter

New member
וגם

לברית‮,‬‮ ‬חתונה‮ ‬ובר‮ ‬מצווה‮,‬ לכל‮ ‬אירוע‮,‬‮ ‬בכל‮ ‬עונה‮.‬ תפריט‮ ‬מגוון‮,‬‮ ‬שירות‮ ‬אדיב‮,‬ בתוך‮ ‬עשר‮ ‬דקות‮ ‬מתל‮ ‬אביב‮.‬ שווה‮ ‬לכל‮ ‬נפש‮,‬‮ ‬לכל‮ ‬אדם אולמי‮ ‬נפטון‮ ‬‮-‬‮ ‬בבת‮ ‬ים‮,‬ אולמי‮ ‬נפטון‮ ‬‮-‬‮ ‬בבת‮ ‬ים‮!‬

copyarter

New member
ואיך שכחתי

ננס‮,‬‮ ‬ננס‮,‬ אל‮ ‬המטבח‮ ‬נכנס‮,‬ עושה‮ ‬לך‮ ‬טוב עושה‮ ‬לך‮ ‬קל ננס‮,‬‮ ‬ננס‮.‬

ברונו76

New member
איך שכחתם??.

הטוטו מקדם את הספורט בישראל,אז אני שותף...טם טם טטם.

johny_abola

New member
מיילמן - נכשלנו טוטאלית עם הסקר הזה

אמרתי לך שהיינו צריכים לקחת את רני רהב כיחצ"ן!!!

firebrand

New member
התשובה היא 8

רק בשינוי קטן - זוגלובק לעולם יהיה בשר עולמי. הטעם, זה כבר למותג אחר.

bimbom

New member
החלום שלי לעשות את קמפיין הטוטו

יש לי ג'ינגל עם רעיון לקמפיין לטוטו, שיקפיץ את כל המדינה לשמיים... אבל.... אמממממממ מי אני??? מה אני??? מה..... ולשאלתכם.... זוכרים את הפרסומת לביצים??? "ערב טוב ערב טוב מה אוכלים הערב??? יש עצה, טגני ביצה... קווא קווא קווא....ועוד ביצה" ג'ינגל שחרוט לי עד היום בקודקודייה...

למעלה