תחרות 8 ימים

תחרות 8 ימים

בהקשר לשאלתי בפורום 807 ענה לי אורי תשובה מפורטת מאוד, והתייחס לכל חלקי השאלה בהרחבה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=807&msgid=90311351 לאלה שמתעצלים לקרא את כל מה שהוא כתב אני אסכם בקצרה: השנה תתקיים שוב תחרות 8 ימים. שנה שעברה נתקלתי בבעיה, איך לפרוס את הנושא שבחרתי לכתוב עליו לשמונה פוסטים שונים. אחרי מיונים שונים של כל החומר הצלחתי להגיע בסופו של דבר לשבעה פוסטים, כשהפוסט השמיני היה אפילוג. גם השנה יש לי רעיון, וגם השנה אני תקוע עם שבעה פוסטים בכלל, וממש אין לי חשק להקדיש רשומה שלמה להקדמות או דברי סיום. אז ככה שבינתיים אני תקוע, אני אפעיל את הראש שלי עד לחג. האם השתתפתם שנה שעברה בתחרות? האם אתם מתכוונים להשתתף גם השנה? האם יש לכם כבר רעיונות?

פגעסוס

Well-known member
חייבים לפרסם שמונה

הרעיון היה לתת לשומרי השבת אפשרות לעמוד בתנאי התחרות. ולכן אפשרנו לפספס יום או יומיים אבל יש להשלים את הרשומות בימים הבאים כך שיהיו סה"כ 8 עד ליום האחרון של התחרות.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאיך...

איך אפשר לחלק רעיון מסויים ל8 פוסטים, ולעבוד על זה יום יום.. קשה מדיי בשבילי, פרשתי עוד לפני שניסיתי
אבל בהצלחה לך

TheWhiteTigris

New member
זה פשוט מאוד.

קחי משפט בן 8 מילים, ותשימי מילה בכל פוסט. הינה, לדוגמה המשפט הקודם (אם תצרפי את 8 למילה "מילים" תקבלי 8 פוסטים.

noyy

New member
../images/Emo28.gifעכשיו לך תמצא מישהו שיצביע לך

עם פוסטים כאלו :$

TheWhiteTigris

New member
אני לא עושה דברים כאלה מתוך עקרון.

אבל מי אמר שאת לא יכולה להפעיל את יכולת החנופה שלך ולהקסים כל כך את קוראי הבלוג כדי שיסכימו להצביע לך?...

noyy

New member
../images/Emo28.gifאיזה קוראים ישארו לי

אם אפרסם פוסטים כאלו?
(לא שעכשיו אני בתקופת השיא שלי...)

למעלה