תחרות שירי סימפל פלאן - המשך

לינקנית

New member
בבקשה

חחח אולי תעשו שירים שלמים?. זה קל לעשות רק שאתה לא יודעים איך אני כן נע נע בננה אז ככה יש לכם רק דקה להקליט אז תשירו מהתחלה ושכל דקה נדמרת תעצרו מאותו מקום ותתקליטו עוד דקה עד שהשיר נגמר ואז תיכנסו ל windows movie maker תלחצו על זה ועל ייבוא שמע או מוסיקה תלחצו על הקטעים לפי סדר ואז תשמי אותם למטה לפי סדר ווסימו למטה ותלחצו הפעל ותישמעו יש שמה גם הוראות לאלה שלא מבינים אותי תעשו שמור ותעלו לכאן בהצלחה גוד לייק בראבו אז יו אר פאבילוס איי אמ פיקאסו חח כבר היזכרתי שאני מסטולית היום?

לינקנית

New member
נגמרת**

אוי חח איימתי על מישהו שהלך לאיתאבד עם הוא לא מביא לי משו שרציתי שהבטיח לי ובסוף הוא הביא את זה למישו אחר אז חח אמרתי לו שבשבוע שעבר חתכתי תעור ועשו לי טפרים ואיימתי עליו שאני קורעת תתפרים חח חחח מחר אני יראה עם הוא יביא לי חחח יאכמה מסטולית בת אדם יכולה להיות אני צריכה שעות שניה 28 שעות לא טוב להיות ערים כואבת לי הבטן יא היתחרפנתי לגמרי

קרניjack

New member
ממממ לא נראה לי

זה ארוך מדיי ויש הרבה קטעים שמוע וכבר כתבתי את כל ההוראות

קרניjack

New member
ניהיה חייבים לעשות את זה

בשירשור אחר, שכל אחד יעשה את זה שוב, במקרה שמישהו לא שמע, ואז כל אחד יצביע לקטע אחד שהוא רוצה, וההצבעה תיהיה גלויה...

קרניjack

New member
כן..אבל לא כולם העלו את הקטעים

שלהם ונראה לי שיש עוד אנשים שרוצים.

יש שיטה הרבה יותר קלה

שמקליטים ונגמרת הדקה, לוחתים מהר מהר על העיגול האדום שוב, וזה ממשיך מאותה נקודה.. חח

Just TalTi

New member
../images/Emo121.gifעוד הקלטה שלי =\../images/Emo121.gif

יצא ממש ממש ממש זוועתי.. מצטערת =\ פשוט התלהבתי מהתוכנה של הפלייבקים שיש לי.. זה מוריד תזמר.. שרתי תבית השני כי הוא יותר יפה חעחע ואחרי זה יש כזה קטע עם קולות, וזה היה ממש מגניב.. אז שרתי תקול הרגיל.. אבל לא שומעים תקולות רקע.. וזה יצא יפה עם הקולות אוף =\ תגעלו להנאתכם הא, וזה When I'm With You

למעלה