זה ממש יפה!!! את בכלל לא מזייפת!! יפה =]
E Extraordinary Girl 8 New member 28/6/05 #28 טוב שמעו אני אעשה משהו כזה אני אשים פה את ההקלטות שעשיתי הרגע ואברח אני פשוט מתביישת אין מה לעשות חחח |מסמיק| Untitled
טוב שמעו אני אעשה משהו כזה אני אשים פה את ההקלטות שעשיתי הרגע ואברח אני פשוט מתביישת אין מה לעשות חחח |מסמיק| Untitled
E Extraordinary Girl 8 New member 28/6/05 #30 עוד אחד טוב פה התבלבלתי בסוף חחחחח אל תשימו לב חחחחחח זה מהיר מידי Shut Up יצא גרועע חחחח
B bad astronaut New member 28/6/05 #33 ../images/Emo6.gif דבר ראשון זה ממש לא מכוער... ודבר השני איזה חמוד הצחוק של בסוף! חחחחח
A addicted to pierre New member 28/6/05 #3 איזה עיצבון יצא לי משו ממש יפה אבל זה נהרס המיקרופון שלי עושה רעשים עם כל מילה שלי וזה יוצא כמו רובוט!!!
איזה עיצבון יצא לי משו ממש יפה אבל זה נהרס המיקרופון שלי עושה רעשים עם כל מילה שלי וזה יוצא כמו רובוט!!!
A addicted to pierre New member 28/6/05 #38 טוב נוו אני עוד מעט אשלח ניראה לי שרק מחר כי אני חייבת להיתכונן להיום בערב אני הקלטתי את addicted
O olsen cool New member 28/6/05 #11 אני יודעת שאני בקושי כותבת כאן אבל החלטתי בכל זאת לשלוח לכם את הקטע שאני שרתי למרות שהוא יצא קצת גרוע. i'm just a kid
אני יודעת שאני בקושי כותבת כאן אבל החלטתי בכל זאת לשלוח לכם את הקטע שאני שרתי למרות שהוא יצא קצת גרוע. i'm just a kid
O olsen cool New member 28/6/05 #12 אוחחחח הקישור לא יצא לי הנה http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=0II4RJQ5EJJYW072ENII1L1QU2