תחרות קצת יצירתית

trigotrigo

New member
תחרות קצת יצירתית

בחרו עיר שאינה בארץ, והשיבו: איפה נראה לכם שחסרה CSI, ומה הייתם עושים בשם העיר הזאת כדי לארח את CSI לעונה אחת
ראו זאת כמכרז על האולימפיאדה! מה, בתל אביב תהיה עונה דמיונית, אז צריך קצת להשקיע בעולם.. נגיד, CSI Jakarta, או למשל ברומא העתיקה, ולחקור את רצח יוליוס קיסר מזווית אחרת!
שרשרו נא

CSI המחשב שלי

הסיילים על לחן עבודה רשעים במיוחד. הם הרגו את סל המיחזור כתוצאה מכך שאמר שהסל ריק, למרות שהחביא שם קוק ולא נתן לאף אחד, גם לא בזמן שהמחשב כבוי... הרגו את הסמל של האימיול בגלל שהוא קופץ בראש, ואת הסמל של האנטי ווירוס כי הוא שיחק ברופא וחולה עם אייקוניות נשואות....

booshi

New member
קלטתי=]

CSI הסלון שלנו<כמו השיר שלנו רק ממש ממש לא..> רצח נעשה בסלון ביתי. הדג מלכישוע נמצא מת בטוחן אשפה בכיור...... <מלכישוע גר בסלון.... סליחה, יותר נכון, נהג להתגורר בסלון> אין טעם לנסות לפענח אני יכולה פשוט יכולה לומר שהוא החליק לתוך הג'ורה של הכיור אז צרחתי לאחותי שתלחץ על הטוחן... אני נתתי פקודה והיא מילאה אותה.. אחרי זה צחקנו שעהXDDDD מסכן.. וסליחה על החפירה=]

CapitanSparrow

New member
CSI שיעור לשון

רכזת השכבה והמחנכת, טליה סרוסי, שוכרת את צוות המעבדה הפלילית של לאס וגאס, לחקור ולגלות, מי גרם לבלאגן הנוראי שהיה בשיעור לשון אתמול. :]

booshi

New member
CSI שיעור פיזיקה<אם כבר אז כבר=]>

תלמידות הבית ספר כל התלמידות במגמת המדעים קוראות נואשות לכל יחידות ה-CSI <ניו יורק לאס וגאס ומיאמי> שיבואו לפענח את הריח המזעזע שמדיפה המורה לפיזיקה!!!!!!!!!! שיכה בי ברק היא מריחה כמו גוויה!!!!!!!!!!!!!!!

CapitanSparrow

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם היית יודעת מה הלך בשיעור לשון ההוא.

booshi

New member
את מוזמנת לפרט=]=]

ואת ממש לא היית רוצה להיות ליד המורה לפיזיקה כשהיא צריכה להדגים נפילה של גוף והיא נאלצת להרים את היד.... איככסס

CapitanSparrow

New member
אוקיי.

המורה שלנו מדברת באופן מטריד ביותר. היא גם נמוכה ברמות [1.50 או פחות], בלונדינית [צבועה]...מזכירה לי את הילדה מThe Unusual Suspect! באמת!
בקיצור, אנחנו מחקים אותה בדיבור ויורדים עליה כל הזמן. בנוסף זורקים נירות, שרים, מקללים ומציקים לאיזו אחת פוסטמה. היה בלאגן לא נורמלי, אי אפשר לתאר את זה בכתב.
כל המורות אומרות שהם לא נתקלו בכיתה כ"כ לא שקטה כמו שלנו. איזה הגזמות

booshi

New member
חחחחחח מורים נוטים להגזים...

אני יושבת בשורה ראשונה ועושה מה שבא לי.. ישנה, אוכל, מדברת, צוחקת אסמסים.. הכל... אני גם בתיכון דתי אז יש לנו שלוש שעות עם רב מסויים שאנחנו עושות לו את המוות.. אני חושבת שהוא בחיים לא סבל בכיתה כמו שהוא סובל שהוא אצלנו.... אנחנו פשוט מאמללות אותו וזה מגיע למצב שהוא מיצטער שהוא נולד... מסכן....חחחח

הדמר

New member
אם זה מרגיע אותך

אז תמיד מורים אומרים את זה... עוד אף פעם לא היתה לי כ"כ... (וזה כבר משתנה בהתאם למצב) יוצא מדבריהם שמשנה לשנה המצב רק מדרדר.

Marg H

New member
CSI הילקוט שלי!

יחידת הCSI של העיטים נקראת כדי לטפל בתיק: מי רצח את הפילוט? גילו את המוות שלו כאשר כל הקלמר דימם מהדיו. מר' ספר היסטוריה אומר שישן ולא ראה מה קרה. מר' ספר לשון אומר כי הוא היה עם אישתו גברת ספר לשון, מחברת הלשון, ששיחקו קצת עם הלשון. הפלאפון סיפר כי דיבר ולא ראה כלום. היומן היה מלא מידי שלא היה לא זמן. התיק עדין פתוח בחקירה... העדכן אם היו חידושים....

למעלה