תחרות צילומי סתיו

מיקי 43

New member
תחרות צילומי סתיו

לאחר שהערתם את תשומת ליבי לתחרות העלתי בה כ תריסר תמונות אתם מוזמנים להציץ להצביע ולהשפיע שיטת ההצבעה הציונים הם מ1 עד 5 כשהציון 5 הוא הגבוהה והציון אחת הוא הנמוך לא מספיק להצביע גבוהה צריך לתת למתחרים ציון נמוך כך זה עובד לפי שיטת תפוז בציון נמוך השיקלול מוריד את סך הנקודות יש בתחרות גם תמונות של תיא חברתינו ושל עוד אחרים וטובים צפיה נעימה ותודה לכל הצופים מיקי

מיקי 43

New member
../images/Emo188.gif

כי בא לי להקפיץ

הצבעתי השפעתי

אין צורך בהרשמה נכון? פשוט לעבור תמונה תמונה ולדרג? מיקי רוצה להגיד לך שבלי שום קשר לפורום אתה הכי מוכשר שם. כולם מביאים את המלנכוליה של החורף שגם ככה עושה לי רע בנשמה ואתה הבאת דווקא את האור.......אהבתי. הכל 5 שיהיה בהצלחה.

הצבעתי בגאווה, מכירה את האומן.

מי זאת הדבה במקום הראשון?, אפילו העלים של היבשים מסביבה יפים יותר. בהצלחה מיקי. ענת

ח ב ר מ ן

New member
בוצע ומקומות 3.4.5 זה שלך

התמונה הראשונה מה זה מפחידה
) הצבעתיגם למורה לאנגלית

מיקי 43

New member
../images/Emo41.gif כשמדרגים רצוי

לתת למתחרים ציון נמוך רק כך מתאזן השקלול

G a v ® i e L

New member
לא יודע איך לנסח בעדינות...

אבל אתה מבזה את התחרות ואת הצילומים שלך עם ההתבטאות הנ"ל.

SecondOpinion

New member
גם אני חשבתי וחשבתי איך להגיד לך

אבל נראה לי שביזבזת רוחב פס על ההערה הנ"ל. עברה לאנשים רחוק מאוד מהאוזן. הנחמה הקטנה היא שלדאבה מהמקום הראשון יש כנראה יותר חברים ופחות בושה ..... או שהיא פשוט יותר כישרונית.

מיקיקי..תגיד...

אם הצבעתי והשפעתי ואם תנצח ותקבל מקום ראשון אז עם מי תלך לארוחה זוגית??? עם מי שהיצבע או עם מי שהשפיע??? בהצלחה ! מבטיחה להצביע מכל המשחבים בעבודה...

מיקי 43

New member
נכון לכרגע לא הולך להיות קל אם בכלל

האחרים מביאים הרבה מצביעים ועובדים חכם מצביאים להם גבוהה ולמתחרים נמוך ובכך מגדילים את הפער ובשקלול הם מנצחים אלה אם נותנים להם תוצאות נמוכות כל מי שמצביע למתחרה שלהם וזה צריךלהיות ממש הרבה אנשים לכן בילבי אני לא זוכה בארוחה והיה ויקרה אני מניח שתהיה מי שתהנה מהארוחה ואולי גם מהחברה

חלמוניות בפסגת הר מרון

גם אני הייתי בשבת בפסגת הר מרון וכנראה שראיתי בדיוק את אותן החלמוניות מסתתרות מימין לשביל. היה מזג אוויר אפרורי ונפלא לטיול בפסגה.

למעלה