תחרות צילום וקלפי טארות

תחרות צילום וקלפי טארות ../images/Emo57.gif

אורלי, יועצת ומתקשרת רוחנית, המגישה ייעוץ והכוונה בטארות תתארח בפורום החלפת מפיות ודברי יצירה בין השעות 17-19 ותייעץ בקלפים צועניים
רוצים מצלמה דיגיטלית Sony DSC P93 בשווי 1,384 שקלים בואו להשתתף בתחרות "רגע קסום" בפורום אמנות הצילום. העלו תמונה מתאימה לגלריה המיוחדת בפורום ותוכלו לזכות בפרסים שווים!

Kawaii Me

New member
../images/Emo124.gifנצל"ש קדם מפגש- טייק#1 ../images/Emo29.gif

נה...אני יודעת זה עוד 3 שבועות שלמים, מייגעים וארוכים של נונ סטופ מבחנים ולימודים..אבל אין לי סבלנות כבר אני רוצה לדעת מי מתכוון לבוא! ויש לי גם כמה שאלות..אז שאלון קצר לקראת המפגש! 1) את\ה מתכנן להגיע? (כדאי לך
) 2) מתי הימים המרוכזים שלך יהיו, אם יהיו..ואם לא אז כיף לך>< (אם את\ה יודע\ת..ואם לא אז בערך) 3) האם לעשות את זה במקביל למפגש פורום מנגה ואנימה או שהפורום יעשה מפגש פורום נפרד? (אבל אם המפגש שם לא מתאים לתאריכים שכולם פה יכולים אז נעשה אחד משלנו מימלא ^^) *הולכת ללמוד למדעי הטכנולוגיה עם עדי צ'אן T_________________T*

Hikaru

New member
תשובות!

1) HELL YEAH BABY! ^_^ 2) אין לי מושג, אני מניח שינסו לשים לי את זה בהתחלת החופש אבל כמו שאמרתי לך באייסיקיו יש מצב שלא =X 3) לא יודע. אני לא מכיר יותר מדי אנשים מהפורום הזה, אישית לא אכפת לי...

Kawaii Me

New member
התשובות שלי..../images/Emo29.gif

) את\ה מתכנן להגיע? (כדאי לך) האי. 2) מתי הימים המרוכזים שלך יהיו, אם יהיו..ואם לא אז כיף לך>< (אם את\ה יודע\ת..ואם לא אז בערך) *כנראה* מה-24 עד ה29 T_T 3) האם לעשות את זה במקביל למפגש פורום מנגה ואנימה או שהפורום יעשה מפגש פורום נפרד? (אבל אם המפגש שם לא מתאים לתאריכים שכולם פה יכולים אז נעשה אחד משלנו מימלא ^^) כמו שאמרו הסוגריים, תלוי בתאריכים שלהם שם.

dsol

New member
^.^.^.^.^.^

1. נראה לי שכן !! 2. כנראה בתחילת החופש (או כולו יש לנו כמה ימים אחרי זה בגרויות בכמה מקצועות) 3. אממ אפשרי לא הכי משנה לי

dsol

New member
עדיף שלא ב....

17/18/19 כי יש הופעות (17/18) שאני רוצה ללכת וסופרלנד (ב-19 שכבר קניתי כרטיסים)

lgmtk

New member
RIGHT ../images/Emo26.gif

1) את\ה מתכנן להגיע? למה לא >_>" נראה... 2) מתי הימים המרוכזים שלך יהיו, אם יהיו..ואם לא אז כיף לך><? לדעתי אין לי...אבל נראה. 3) האם לעשות את זה במקביל למפגש פורום מנגה ואנימה או שהפורום יעשה מפגש פורום נפרד? איתם, בהחלט עדיף לדעתי...

Galmon

New member
יאי!!! מפגש!!!^___^

1) האי האי! אני בהחלט אבוא!!! 2) אין לי ימים מרוכזים.... מורים עצלנים מדי ~ניא!~=^o^= 3) אממ..... שאנדארוווו!!!! לא ממש משנה לי טבאיו...^-^

A K I R A

New member
עדן מחכה בקוצר רוח למפגש P:

1. כן! 2. ממ בתחילת החופש... 18 19 20 21 וזהו 3. ממ כן אבל זה לא כזה משנה ^_^_^_^_^ מפגש! והפעם נשתדל כן ללכת לקומיקזה! הו, הכרך ה2 של פייק! *_*

Kawaii Me

New member
כן! אין לי סבלנות! ../images/Emo29.gif

אני רוצה לפגוש שוב את כולם ואותך שירן ^_^ וכן כן הולכים לקומיקאזההההההה!

kikome

New member
תשובותיי:

1) את\ה מתכנן להגיע? (כדאי לך) זה ממש תלוי בתאריכים. 2) מתי הימים המרוכזים שלך יהיו, אם יהיו..ואם לא אז כיף לך>< (אם את\ה יודע\ת..ואם לא אז בערך) אני לא חושבת שיהיו לי יותר מידי ימים מרוכזים.. עדיין לא אמרו לנו בקשר לזה... 3) האם לעשות את זה במקביל למפגש פורום מנגה ואנימה או שהפורום יעשה מפגש פורום נפרד? (אבל אם המפגש שם לא מתאים לתאריכים שכולם פה יכולים אז נעשה אחד משלנו מימלא ^^) לא זה לא כ"כ משנה. אני אבוא כל עוד זה אחרי התאריכים 20- 21, כי יש לי פסיכומטרי בימים האלו, ואני לא אוכל לבוא ^^''

מממ..

1) אני חושבת שכן, זה לא תלוי בי.. 2) אין לי מושג X__X' 3) בהחלט! רק ככה אני חושבת שאני אוכל להגיע ^^'

digiash

New member
מה מפגש מתיי איפה למה? :O

בטח שאני אבוא ימים מרוכזים? O_ם מה? מקביל :I בהחלט מקביל אני לא אנסע ל2 מפגשים אין תקציב :p

Adi Chan

New member
מתי מתחיל החופש דרך אגב????

1. באה באה באה^^ 2. 4 ימים אחרי תחילת החופש 3.זה לא ממש משנה עם מי... אבל עדיף עם פורום אנימה ומנגה...תמיד אפשר לעשות מפגשים נוספים למי שיכול^^'...ואני בטוחה שיש...

D:!

1. יס =] 2. אפשר להבריז אז זה לא משנה
3. לא משנה לי D: בואו נתחיל מסורת קוספליי בלי קשר לפורים );

למעלה