תחרות צ'יזבטים-

תחרות צ'יזבטים-

רוצה לשמוע צ'יזבט? לא? אז אני אספר לך בכל זאת הסכת וסכת. *בום* היה זה יום קיץ סגרירי הגלים טולטולו את הספינה והים בוגדוני שטני בירקון אני ויד ימיני קונדופוני מעלינו כתמיד- שקנאי המקמק גו'רג' מוסטקי ניגנן לו בצד הירקון וקואמי דה לה פוקס עבד על עוד דיסק -יאללה תחרות חדשה בפורום.. תמשיכו את הצ'יזבט של סלומוניקו איך שבא לכם ותשתמשו בדמויות המוכרות לנו- מקללה, גילי מוסינזון וסבר פלוצקר ותכניסו אלמנטים מוכרים לנו כמו מוזיאון הניילונים ולוכלוכים של סלומוניקו ועוד... תתפרעו אנשים:)

shanzi11

New member
לצערי ולצערך...

הפורום לא מספיק תוסס בשביל שאשנים באמת ישתפו פעולה! אבל רעיון ממש מגניב, ואני עשיתי העתק הדבק ישירות לקטע "ההקדמה" של סלומוניקו

נו בדיוק!

זה הרעיון! כל אחד ממציא סוף משלו תוך שימוש בהתחלה של סלומוניקו וכל מיני מוטיבים שהופיעו בתוכנית כמו שקנאי המקמק (הידד), מקללה, גילי מוסינזון ועוד.. אז יאללה, לכי על זה!

ההמשך שלי

שטני לנו בירקון כשלפתע הגיע מולנו גילי מוסינזון. אז צעקתי לו "גילי מוסינזון, אתה כושל בן כושל!" ואז שאל אותי ג'ורג' מוסטקי "מה גילי מוסינזון?" "כושל בן כושל!" אבל גילי מוסינזון לא התייחס והוא עשה חור בספינה. אוי אוי אוי... זה מה שיש לי...מקווה שזה טוב^^

למעלה