תחרות סתו 2005.

תחרות סתו 2005.

שלום לכולם, בפורם בחו"ל בו אני משתתף החלה תחרות הסתו, כאן נמצאות תמונות העץ לפני עיצוב איתו אני מתחרה. העץ הוא אלון מצוי, QUERCUS CALLIPRINOS Palestine Oak, להערכתי בן כ - 10 שנים. העץ חייב להיות עץ שלא גודל לבונסאי, קנוי ממשתלה רגילה בסכום עד $50. החלטתי מעתה ולתמיד להתחרות עם עץ ארץ ישראלי. השלב הראשון של התחרות, העלעת תמונת העץ לפני עיצוב, מסתיים בסוף חודש זה. שבת שלום, משה.

dharani

New member
מאחל לך הצלחה

משה מאחל לך הצלחה, ששמת דגש על צימחי ארץ ישראל, ומקוה שבעזרתך ובמיוחד בסוג הצמחים,תגיע רחוק, אני לוקיח את החוצפה על עצמי ושוב מאחל לך בשם הפורם,החוג,וכל מגדלי הבונסאי הצלחה אריה

למשה,

הרעיו של שימוש בעץ ארץ ישראלי מאוד מצא חן בעייני, מתוך הבנה של מעין ייצוג הטבע הישראלי ולא מכוונה של ייצוג מטעם הארץ (אתה הריי מיצג את עצמך) אני רואה בזה רעיון מעניין. ומאחל לך הצלחה רבה ומקווה שתיהנה מהתחרות (הרי ההנאה היא העיקר לא כך?) אדם

תחרות סתיו 2005

קראתי שנית את תקנון התחרות בחו"ל, ואין כל מניע לפרסם את התמונות שלי בכל אתר שהוא, לטובת אלו שלא חברים בפרום בחו"ל ולא ראו את התמונות, להלן התמונות לפני העיצוב: משה. נ.ב גם מארו משתתף. תמונה של מבט מלפנים - לפני עיצוב

למעלה