תחרות נוספת...

SWEET HOME

New member
תחרות נוספת...

מה משמעותו של תמרור זה ומהיכן בעולם הוא לקוח? הזוכה המאושר יקבל את התמרור מתנה.....

SWEET HOME

New member
מקופלת...

לא ממש מדוייק וגם שכחת לציין מהיכן זה בעולם!!!

אסור להקים דוכנים זה נכון...

אבל האיסור המלא הוא: אסור להקים דוכנים של פררו רושה מסודרים בפירמידה. וזה שלט מאיטליה. אלברט הוא נהג לימוזינה. כשהגברת שלו אומרת לו "אלברט, אני רוצה משהו טוב...", מה הוא נותן לה?! כדורי שוקולד! אלברט, תגיד לי... אתה דפוק?!?!

SWEET HOME

New member
יש לי שער

אתה מתקרב אבל היבשת היא לא נכונה. תשובה מקורית בהחלט ( שיחקת אותה עם אלברט )חחחח

SWEET HOME

New member
אגב שער, יש לך מושג?

מי גנב את הפררו רושה העליון בפירמידה? המוצא הישר מתבקש להחזיר אותו לאלברט...

SWEET HOME

New member
אלברט

הוא בכלל מפרסומת של פירות. בכל מקרה כרגע אתה המועמד המוביל רק תן לנו את המיקום ממנו נלקח השלט....

אין לי מושג

התחלתי לחקור את התמונה כמו איזה בלש פוארו... הגדלתי, הקטנתי, מתחתי ניסיתי לקרוא את האותיות הקטנות (הדברים היחידים שכתובים זה על השלטים - ערוץ האופנה וחניה), הורדתי את התמונה, בדקתי את כל מה שאפשר עליה ועדיין... אין לי מושג. וברור שאני המועמד המוביל... אני היחיד שמשתתף ;)

SWEET HOME

New member
טוףףףףף

אז ככה, התמונה הינה מרחובות יוהנסבורג ומשמעותו של התמרור שאסור להקים דוכני מזון. כל הכבוד על הנסיון ואם תרצה אאתגר אותך בהמשך בתמרור נוסף. כפרס, התמרור הנדון ישלח לביתך תוך 14 ימי עבודה. במידה ותחליט לוותר על המוצר תוכל להמיר אותו בפררו רושה...

סוף סוף זכיתי במשהו!

מאז ימי פיצוחים עם שוש עטרי אני מת לזכות באיזה משחק קופסא מתנת קודקוד. ואם אני על 40 אחוז משרה? 14 ימי עבודה זה המון זמן... אני גם נותן נוספות... אפשר לקצר קצת את התהליך?

למעלה