תחרות: כמה תפיסות שגויות במשפט אחד?

תחרות: כמה תפיסות שגויות במשפט אחד?

בלי להקל ראש בתחרות עוגת הגבינה הדיאטתית, בלי לזלזל חס וחלילה וחסה באף אחד ובכל זאת........
פותחת תחרות לאיתור ורישום תפיסות שגויות במשפט הבא:
"איזה כיף לאכול עוגת גבינה טעימה שלא תקלקל את הדיאטה"
הזוכה תזכה במתכון מעולה לעוגת גבינה משובחת או כל עוגה אחרת שתבחר מרפרטואר המתכונים שיש לי ותאמינו לי שיש לי מעולים

מתחילים?

לי יש בעיה בסיסית עם התפיסה של

"לקלקל דיאטה". אולי בגלל תפיסה כזאת יש המון דיאטות כי הן כל הזמן "מתקלקלות" ובעולם המודרני מה שמתקלקל זורקים וקונים חדש?

תרשי לי לתקן אותך

זורקים, מעלים במשקל את כל מה שירדנו + תוספת של כמה ק"ג ריבית ואז קונים מחדש דיאטה אחרת

הראש מבין הנפש עדיין לא...

המשפט הזה או אם לדייק המשמעות שלו תקועים לי כל כך חזק בתודעה שאני פשוט לא מצליחה לצאת מהלופ הזה.

ברור לי לגמרי שמותר עוגת גבינה (או כל סוג אחר) במסגרת "דיאטה" שכן הרעיון הוא להתרגל לאכול אחרת כך שכן יהיה אפשר להנות מכל העולמות אבל במינון הגיוני ולא כשטורפים את כל העוגה.
הבעיה היא שכל כך הרבה שנים חייתי וחיינו עם משפטים מהסוג הזה שכל אכילה מבוקרת של פרוסת עוגה ישר מקפיצה את שריר ה"אני לא בסדר" מה שהרבה פעמים גורם לחיסולה של כל העוגה ואז באמת התפקששנו בתהליך.

ממש כך

את מתארת את המסלול הסהרורי שכל כך שווה לצאת ממנו ולהסתכל עליו מהצד ולחשוב: אני כבר במקום אחר.
זה הכי קשה בעולם. אני מתמודדת עם זה כל יום, כל רגע, כל הזמן.
הכי הכי זה הרגע שבו מתרפה לו השריר של "אני לא בסדר" ונכנס במקומו משהו רך ומבין של אני בסדר.
הספור של חיינו של מותר ואסור, הענשה עצמית על אכילה לא מבוקרת כמו לאכול רק.... ולהמנע מ.... יוצרים מצב של כוננות ספיגה מתמדת.
הם אילו שיומרים את הלופ.
זו העבודה.

מה את אומרת?

מה דעתך ויותר נכון מה הרגשתך?
דיאטה פרושה התנזרות מוחלטת?
בואי נשאל את השאלות הקטנות המרכיבות את השאלה הכל כל מורכבת ששאלת:
מה היא דיאטה?
מה פירוש להתנזר במסגרת דיאטה?
מה הכוונה במוחלט בהקשר של דיאטה והתנזרות?
מה את אומרת?

למעלה