תחרות כוראוגרפים

May Galanti

New member
תחרות כוראוגרפים

שלום לכולם :)) אני ועוד כמה חברות שלי משתתפות בתחרות כוראוגרפים ואנחנו נשמח אם תתנו לנו ביקורות בונות או רעיונות מעניינים שנוכל לשלב בריקוד.. הנושא של הריקוד הוא פיראטים, ויש לנו כבר תלבושות מתאימות ואביזרים פשוט עוד לא רקדנו איתם כאן .. בהתחלה שני הבנים שנכנסים בהתעמלות קרקע אמורים להראות שיכורים כאלה [צריך לעבוד על זה], אמורה להיות ספינה ברקע, ובסוף הריקוד אנחנו חושבות להעמיד בקהל כמה אנשים שיזרקו מלמעלה קונפטי אדום כזה בסוף הריקוד.. אנחנו יודעות שיש עוד קטעים שלא ביחד, וההתחלה עוד לא בנויה [חלק מהקטעים אמורים להיות בקאנון וכמה בנות צריכות להתחבר לקטע ביחד או משהו] וגם המבנים עוד לא כל כך גמורים אבל נשמח לביקורת בכל זאת.. על טכניקה בעיקר תודה מראש
קישור- http://www.youtube.com/watch?v=YLQGAIqozrY

BabyShambles

New member
וואל...

בהתחלה היה קצת קשה לי לעקוב מה הולך, יש יותר מדי קטעים מה שהופך את זה לבלאגן. יכול להיות נחמד אם תחברו את הקטעים כמו שאמרת. הפריע לי גם שהמוזיקה היא מאוד... אמממ... עוצמתית? והריקוד עצמו לא העביר לי שום עוצמה, הוא נורא מרוח ואיטי ואין שום התפתחות למקום מעניין, אתן יכולות להוסיף קצת קפיצות גדולות, להגביר את הקצב ולהכניס קצת חיים ואנרגיה. ממש אהבתי את הרעיון ואני חושבת שייצא לכן ממש טוב בסוףD:

May Galanti

New member
אוקיייי..

כן כמו שאמרתי ההתחלה עוד ממש ממש לא מוכנה וזה בטוח לא יראה ככה חחח.. גם הריקוד עבר כמה שיפוצים מאז הצילום הזה והוא נראה כבר יותר טוב .. הריקוד עצמו די מהיר ואנחנו בקושי מצליחות לסיים אותו בגלל האנרגיה שאנחנו מוציאות אבל פה באמת בקושי רואים את זה וגם הקפיצות כאן לא נראות משהו בגלל שכולנו תפוסות לגמרי >< אבל הריקוד מלא קפיצות גדולות והוא נורא עוצמתי ואת צודקת אולי שכאן פחות רואים את זה.. ותודה רבה :))))

למעלה