תחרות יזמים צעירים ארצית

shavitmass

New member
תחרות יזמים צעירים ארצית

שלום לכולם, ביום חמישי 18 לספטמבר תתקיים תחרות ארצית של יזמים צעירים בהשתתפות הקבוצה של בית הספר רבין (תל מונד) שזכתה בשנת הלימודים הקודמת במקום השני בתחרות האזורית , במקום השלישי בתחרות יזמים צעירים ממריאים אל-על, בכוכב ישראל על המארז של הטישיומש שפיתחנו. התחרות תתקיים בקניון פתח-תקוה בין השעה 1600 לשעה 1900. הקבוצה כוללת תלמידים מצורן, בהנחייתי (שביט מס). נשמח מאד לראות את כולכם באים לתמוך בנו ולרכוש את הטישיומש שלנו. זכיה בתחרות הארצית תאפשר לנו להשתתף בתחרות יזמים צעירים באירופה בחודש מאי 2009 במימון של עמותת יזמים צעירים. מצורפת הזמנה לארוע . אנא הפיצו לכולם! בברכה, שביט מס- מנחה עיסקי יזמים צעירים

shavitmass

New member
תודה רבה!

הקבוצה הצטיינה עד היום וזכתה בשלל פרסים ותעודות הוקרה. אני משוכנע שגם הפעם מחזור הביתה מלאי גאווה!

Master Stav

New member
שלח בצורה טקסטואלית את כל הפרטים האפשרים

אני אפיץ בתפוצת נטו....ככל שאוכל .

Master Stav

New member
מזל טוב לרגל הזכייה במקום הראשון

ושאפו על הנסיעה לנורבגיה לתחרות הבינלאומית

shavitmass

New member
תודה תודה תודה

תודה לילדים שלי (כל ה-17 )! תודה למורה שלנו נירה!! על הזמן על הסבלנות על ההשקעה על האישיות! תודה לראש מועצת תל-מונד, שלמה רצבי, שידע מה חשוב וליווה אותנו לאורך כל הדרך , חדור באמונה ובחשיבות הנושא! תודה לחברות שתמכו בנו - חוגלה, קודאק, כרמל מערכות מיכלים, פרנקל כ.ד. תודה לעמותת יזמים צעירים תודה לסתיו ולאייל אלבלק על המיילים ששלחתם בתפוצת "נאטו " ובהצלחה לקבוצות היזמים החדשות , בבתי הספר הדסים ,ורבין תל-מונד ובעיקר למצטרפים החדשים לקבוצות היזמים בחט"ב גוונים (שיודרכו על ידי) הרף גבוהה והמלאכה מרובה שלכם שביט מס

למעלה