תחרות חדשה!

תחרות חדשה!

שרשרו לכאן כמה שיותר סיבות לאהוב את סקעתון המושלמון! מי שיכתוב הכי הרבה סיבות הוא יהיה המנצח... ותכתבתו זה ממש ממש ממש ממש קל! יש מלאאאאא סיבות לאהוב אותו וכפתיח... אני כתבתי כמה סיבות! 1) כי הוא מוכשר. 2)כי יש לו קול מדהים. 3)כי כל הבנות אוהבות אותו ונמשכות אליו
4)כי הוא אומר המבורנגר ( חחח.. סתם
) 5)כי יש לו אישיות מדהימה. 6)כי יש לו שרירים. 7)כי הוא מתייחס למעריצים בצורה הכי טובה שיש . 8)כי הוא הכי מרגש בעולם. 9)כי הוא פשוט יפה. 10)כי יש לו לב זהב 11)כי הוא מתעסק במה שהוא אוהב בלי דברים אחרים.{טלנובלות וכאלה...) 12)כי עוד מעט הוא מוציא דיסק. 13)כי הוא ממש חמוד ומתחבר עם כולם! 14)כי יש לו שירים יפים. 15)כי הוא בשבילי הכי מושלםםםםם בעולםםםםםםם!!!!

לאו13

New member
אמ..אויי../images/Emo141.gif

יש כל כך הרבה סיבות..אני מקווה שאני יצליח להגיד את כולן..!! טוב נתחיל.. הוא שר מדהים דבר ראשון.. הוא כוסון על..,סקסי בטירוף,הוא משחק ממש טוב, הוא מתייחס יפה למעריצים,הוא מרגש בצורה יוצאת דופן,חח הוא באמת אומר המבורנגר וזה חמוד,הוא מצחיק,הוא מתחבר לאנשים,הוא חצי תימניי חח,יש לו חיוך מושלם..,הוא מופיע לזכר אנשים כי הוא כאמת רוצה (רבין,עוזי חיטמן ועוד..) הוא פשוטטט מושלםםםםםםםםםםםםםם!!!

skaatit 1

New member
סיבות......../images/Emo8.gif

1)מוכשר בטירוף!!! 2)קול-שובר לבבות!!!
3)כי כל הבנות אוהבות אותו ונמשכות אליו
(במיוחד אני!!!) 4)כי הוא אמיתי וכנה עם כולם!!! 5)יש לו אישיות מדהימה!!! 6)כי יש לו שרירים ארררררררררררררררר
7)כי הוא מתיחס למעריצים/ות הכי יפה שבעולם!!! 8)כשהוא שר כולי בצמרמורות!!!!
9)כי הוא חתיך,הורסססססססססססססססססססססססססססס 10)כי יש לו לב זהב 11)כי הוא עושה מה שהוא אוהב.... 12)כי הוא בדרך לסינגל!!!
(יאיאיאיאיאיאיאיאיאיאיאי) 13)כי הוא ממש חמוד ומתחבר עם כולם!
14)כי יש לו טעם טוב! 15)כי הוא הגיע למקום השני בניצנים! 16)כי הוא הגיע למקום השני בפסטיגל...
17)כי הוא היה זמר השנה בטקס נבחרי הילדים!
18)כי הוא בדרך להיות בעזרת השם זמר השנה בטקס נבחרי הילדים!
19)כי אני אוהבת אותוווווווווווווווווווווווווווווווווווו 20)כי יש לו קול מושלם מכל הבחינות!
21)כי יש לו גוף מהמם! 22)כי הוא יכול להיות דוגמן צמרת...חחח
23)כי יש לו עיניים הורסות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24)כי הוא היה הפיבוריט שלי....
25)כי יש לו גוף מושך וסקסייייייייייייייי 26)כי הוא פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skaatit 1

New member
עוד כמה!!!! ../images/Emo24.gif

27)כי הוא בדרך לאלבום בכורה!!!!
28)כי הוא יהיה אורח בפסטיגל גיבורי על!
29)כי הוא היה פיטר פן!!!
30)כי הוא זמר שכל סיגנון מתאים לו!!!

vivaviva

New member
כי הוא מתנדב לעזור לאנשים מוכי גורל

וכי היא נשמה טובה .יש לו קול נדיר ונפלא.הוא תמיד מחייך,והחיוך שלו כל כך יפהפה.הוא בן אדם מפרגן מאוד, אוהב אדם ואישיות יוצאת מגדר הרגיל.

למעלה