תחרות חדשה

nofnof12

New member
תחרות חדשה../images/Emo70.gif

אוקי בואו נעיר טיפה את הפורום
תחרות חדשה שאני מנהלת אותה-העיצוב הכי יפה
זה בלי פרסים סתם לכיף ובשביל להעיר את הפורום וגם כל אחד ידע מה הוא צריך לשפר באיך שהוא יעצב. אני יעשה את זה קצת בסגנון של כוכב נולד. אתם מכינים את העיצוב הכי יפה והכי מושקע ומעליפ אותו לפורום. בשביל איך שאני רוצה לעשות את זה צריך הרבה משתתפים אז לא משנה אם אתם לא מעצבים טוב לדעתכם תשתתפו ותוכלו לשפר לפי כל מיני דברים שאחרים יעשו. אחרי שאני יראה כמה משתתפים אני יגיד כמה עשו ומה השלב הבא שצריך לעשות ולפי מה אני בוחרת כי אם אני יגיד עכשיו אתם סתם תסתבכו. אם אתם חושבים שזה רעיון לא טוב התחרות הזאת ושאתם תעלבו אם לא תזכו אז תסמנו
אבל זה יכול להיות ממש נחמד ולא צריך להעלב כדי לעצב טוב צריך ללמוד הרבה זמן ואני יכולה להגיד בעצמי שאני לךא אוהבת איך שאני מעצבת... מקווה שלא סיבכתי אותכם אם כל הדיבורים שלי...
נופר

hilary22

New member
אני לא מגיבה כי..

לא הבנתי כלום..!חוץ מזה אני לא יודעת לעשות עיצובים לאתרים..

nofnof12

New member
טוב אז אני יסביר שוב...

במילים הפשוטות צריך לעשות את העיצוב הכי יפה והכי מושקע ואז אתם בוחרים איזה עיצוב הכי פחות אהבתם... ומה שעוד אמרתי זה שאם מישהו יעלב אם יוציאו את שלו שיסמן
ואז לפי מה שיגידו אני יחליט אם להמשיך אם התחרות או לא. זה יותר מובן

hilary22

New member
כן...

אבל אני לא יודעת לעשות עיצוב גם ככה...אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה באנימציות שופ או בפריינט שופ פרו 8 אז אני יעשה!!

nofnof12

New member
יש לך מסנג'ר../images/Emo35.gif

אני ידבר איתך שם... יש לי 5 אתרים של מדריכים ממש מעולים לפיינט שופ פוטושופ אנימיישן שופ ופרונט פייג'...

NoOop

New member
אממ =|

המון ילדים פה לא יודעים לעשות עיצובים אולי בגלל זה אף אחד לא משתתף. למשל... =| אני לא יודעת לעשות...

למעלה