CitizenErased
New member
תחרות והתנצלות...
אז ככה, היה לי רעיון יפה לעשות, בזמן אסיפת החתימות לעצומה בתל אביב, מן הגרלה כזאת לפורום. התכנון היה לחלק כרטיסים עם מספרים להגרלה וחוץ מזה לתת מספרים גם לאנשים בפורום ואז לערוך את ההגרלה כמו שצריך כשהפרס הוא אלבום חתום על ידי אחד מחברי הלהקה (שהוא לא מאט
כי את החתימה שלו יש לי רק פעם אחת אז .. לא נותנת!!) הבעיה הייתה שבתל אביב חטפנו עייפות מטורפת מוקדם מדי ולא הספקתי לחלק אפילו חצי מהכרטיסים. השארנו בסוף את מה שנשאר בחנות UFO בדיזנגוף סנטר ככה שאפשר לאסוף משם את הכרטיסים אם זה מעניין מישהו... אבל ההגרלה בסופו של דבר לא תתקיים פשוט כי אין לי מושג איזה מספרים כן נתנו ואיזה לא. זה הכל ניתן בצורה רנדומלית לחלוטין. אבל, אני הולכת לחשוב על תחרות מגניבה ביותר שהפרס כבר ידוע, שתהיה קשורה לעצומה/הגעה לארץ והכל ובימים הקרובים אכתוב כאן הסבר מלא. אולי אני אפילו אוכל להשיג פרסים למקום שני ושלישי בוומבלי
(ולא, זה לא יהיה משהו חתום.. כי זה וומבלי. ואם אני אוכל להתקרב אליהם במרחק של 100 מטר שם אני אשמח חח) חוץ מזה, החתימות שהשגנו באותו היום מועברות לעצומה ברגע זה ואחרי בירור מלא של 'מה לעזאזל קורה עכשיו?' מחר, אני אעביר את העצומה לאנשים הנכונים
אז ככה, היה לי רעיון יפה לעשות, בזמן אסיפת החתימות לעצומה בתל אביב, מן הגרלה כזאת לפורום. התכנון היה לחלק כרטיסים עם מספרים להגרלה וחוץ מזה לתת מספרים גם לאנשים בפורום ואז לערוך את ההגרלה כמו שצריך כשהפרס הוא אלבום חתום על ידי אחד מחברי הלהקה (שהוא לא מאט