"תחרות התמונות"-כל הודעה תמונה!

®•lior•®

New member
"תחרות התמונות"-כל הודעה תמונה! ../images/Emo13.gif

הנה
נפתחה לה תחרות חדשה בשם "תחרות התמונות", בה "אתם"-אלא מי?! תצטרכו לפתוח בשירשור זה הודעה עם- תמונה של הראל,שאתם אוהבים,וחולים עלייה-אז קדימה לא?! יום טוב
.

אמממ

אני לא גולשת פה אבל סתם יצא לי... ורק שתדעו שמנהלת של פורום רוני הייתה מאחורי הקלעים בפסטיגל והיא אמרה שהראל ורוני החברים הכי טובים שם! והם מתסדרים הכי הכי טוב... ורוני היא מקסימה ואתם סתם רעים אליה..

אנחנו לא 'סתם' רעים אליה ../images/Emo9.gif

לדעתי היא לא מייצרת מוזיקה, היא לגמרי לגמרי לגמרי ממוסחרת, והיא לא יודעת לשיר בכלל

חחחחחח

גמאתם שונאים אותה!!!!!!!!!! יעעעעעעעע פורום הראל סקעת שליטה!! רוני סופרסתאם לכי הביית!

®•lior•®

New member
פה את..

שמה תמונות של הראל,כמו מין גלרייה כזאת! ובשל יעלי-את צריכה להוציא תמונות שאת לא אוהבת ולבחור "חולייה חסרה". מקווה שתשתתפו! נ.ב לי- אני שולח לך מסר!!

את זאת.. ../images/Emo60.gif

אני אוהבת
היא מההופעה המושלמת ברידינג עם ריקי גל
אבל איך אני יכולה לבחור תמונה אחת שאהובה עלי במיוחד, הא יעלי?
*עדיין חושבת על העניין*

והנה דרך-

תחלקי את התמונות לשקבוצות, נגיד 5-10 בכל קבוצה, מכל קבוצה תבחרי אחד שאת הכי אוהבת. עכשיו קחי את כל מה שיש לך, שוב תחלקי לקבוצות קטנות, שוב תוציאי, ואז תישארי עם כמה ושוב תבחרי אחד

והינה עוד תמונה שבטוח לא ראיתם...

כי אני צילמתי אותה... הוא מצולם פה עם הכובע שקניתי לו והבאתי לו שפגשתי אותו לכן אין מצב שיש לכן אותה... תתחדשו...

1dana1

New member
../images/Emo41.gif התמונה הכייי יפההההההה ../images/Emo41.gif

יש לי מליון גרסאות שלה.. גדול..קטן.. רק הפנים..כל הגוף.. זאת התמונה הכי שווה >>>>>>>

אהההההההההה

זאת התמונה!!!!!!!!!!! זאת התמונה שגורמת לי לחולשה!!! את גילית אותה!!!!!!!!!!!

למעלה