תחרות התחפושות!

Chakotay

New member
תחרות התחפושות!

חחחחח אפשר להגיד שזכיתי, כי כל המתחפשים זכו !!!!! אני הייתי הווידר :) היה ענק ומצחיק! מי היה ?

Thanos

New member
אהההה

אני הייתי אנאקין

dm101

New member
לי יש לפחות 3 מסכות של ויידר ועוד

אני גם רוצה כרטיס לטרום בכורה

dm101

New member
שום יופי לא ידעתי על התחרות

יש לי מסכה דו צדדית מסכת גומי ה voice changer המוכר תיק רפליקה של דארת טלפון דארת בובות דארת מדברות ספר מסכות קרטון של יודה ג'אר ג'אר darth maul ועוד יש לי קרטון שני מטר של storm trooper ועוד ועוד מהתקופה שהיה לי כסף לקנות אבל לא שמעתי על התחרות ולא באתי מחופש - הצילו מה עושים הצילו

sysiphus

New member
צור קשר דרך אתר המועדון

ייתכן ונותרו כרטיסים בודדים, וצריכים אנשים שיבואו מחופשים.

dm101

New member
דיברתי איתם אמרו לי שרשמו אותי אבל

האמת שהתחלתי לחשוב על זה , מסכת הויידר הדו מימדית חלשה , מסכת הגומי לא תעלה על הראש , ה voice changer יעלה חלקית הכסדה שלו תהיה בעיה אבל לשים מסכת קרטון של יודה או darth maul או jar jar יהיה טפשי אני מתחיל להצטער שעד היום עוד לא קניתי את קסדת ה storm trooper שתכננתי אני מתחיל להתגעגע לבובת ה yoda שאיתה באתי להקרנה של phantom menase אולי סתם נביא light saber כדי להדליק באולם הקולנוע החשוך אתם קיבלתם כרטיסים??? ביד???

sysiphus

New member
מה זותומרת "דיברת איתם"?

ואת מי אתה שואל אם הוא קיבל את הכרטיסים "ביד"? אין כרטיסי קולנוע להקרנת טרום-הבכורה, ההזמנות יחולקו בסמוך לאירוע עצמו.

dm101

New member
אהה אוקיי אז תגיד חיובי

אני שמעתי שהיתה תחרות ושכל מי שהתחפש זכה אז חשבתי זכה פירושו קיבלו כרטיסים בידיים ואני הייתי ביום חמישי היום שבו היתה אמורה להיות הגרלה במפגש חברים וכל מה שעשו זה לרשום אותי שאני מגיע מחופש אגב מי שהתחפש מבינכם הוא חבר בסטארבייס 972 ? למה התחפשו כולם? שמעתי שהיו 7 הבנתי שהיה darth voicechanger אחד או שניים ראיתי במקרה איזה אובי וואן ובחורה ירוקה זה מגיע אולי ל 4 למה התחפשו ה 3 האחרים ??? אני שואל את זה כי אני מתלבט עם לבוא עם ה voice changer כמו כולם או עם DARTH אחר או בכלל איזה מסכת קרטון אחרת אהה אגב האם מחופש מבחינתכם זה רק מסכה או גם בגד

gloom

New member
אני הייתי, אבל לא מחופש../images/Emo66.gif

די הרגיז אותי שלא הייה שום דבר על סטאר וורס, ואפילו אין לזה מועדון רשמי בארץ!!!! ולמעריצים של לאונרד נימוי ההומו הזה, איכס על סטאר טרק!!!!! סטאר וורס שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
רוצה מועדון מעריצים רשמי
ונדמה לחי מבין התחפושות שראיתי הייתה אחת שהתחפשה ליצורה ירוקה (הזאתי שרקדה אצל ג'ווה דה האט ) הייתה התחפושת הכי שווה
ומה
כוטלם זכו בכרטיס לבכורה
סעמק... גם אני רוצה

sysiphus

New member
לא צריך להרגיז אותך...

את הפניה הבאה שלחתי לפורום הזה לפני מספר חודשים. הצעתי מסגרת חוקית וכלכלית להתארגנות, הצעתי לקדם את התכנים ואת הפרויקטים, אבל מן הסתם צריך מישהו שיעשה את כל זה מכם, ולא הייתה היענות מרשימה... The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves

למעלה