תחרות הפרסום...

LillipooT

New member
*מבולבלת* ../images/Emo60.gif

טוף אמא התבלבלה רשמית..... לאיזה אמיילים אני צריכה לשלוח את היצירה שלי...

מרילנצח

New member
טווב אנשים.. הודעה..

היה פאק ביצירה שלי אז אני שולחת אותה שוב לכוללללםםםם ומי שרוצה עוד שיגיד כי כרגע כולם זה : טל, קרין, נמש, ליאת, דניאל.

Dawson girl

New member
טוב, אז ככה נעשה:

אמממ... כיוון שכולם רוצים לראות את היצירות, ובצדק, כי לפי מה שראיתי הכנתם יצירות מהממות, וזה רק קצה הקרחון (ראיתי רק שלוש יצירות...), אז כך מי שמכין יצירה שולח אותה באימייל לכל חברי הפורום שהביעו את רצונם (אחח, שפה גבוהה. כמו בשיעורי ספרות!) לראות את כל היצירות.. או במקרה של רועי, את הקישור לדף האינטרנט שהכינו. ומור, הפעם קיבלתי את היצירה שלך. שלחתי לך אימייל שאומר שקיבלתי. נמש נ.ב- ליאת, קיבלת יצירות גם, כן?

אההההה נמש! ליאת!

סתם הרגע הסתכלתי כמה KB היצירה שלי והיא: תחזיקו חזקקקקקקקקקקקקקק 48,349KB אנשיםםםםם מה אני יעשה??? אפשר לשלוח כזה גודל באימייל?????????????

מרילנצח

New member
דניאל אני בהלם!!!!!!!!!!!!!!!

ברור שאי אפשר לשלוח את זה במייל כי קיבולת של מייל זה מקסימום 6 מגה בוואלה או 3 מגה בהוט מייל לפי דעתי את חייבת להקטין ולשמור את זה בתור דף אינטרנט ולתת לזה קישור.. אחרת אני לא רואה שום מקום שתוכלי לשלוח את זה אליו..

אויש לא לא לא... כנסו!!!! מהר!!

איך אני יקטין את כל הגודל הזה??? אתם יודעים כמה השקעתי?????? מה אני יעשה?? איך פותחים קישור בדף אינטרנט??? אולי אני אשלח למישו את זה באייסיקיו???? פליז פליז אל תגידו לי להקטין כי ילך כל היופי!

גם אני רוצה../images/Emo70.gif(לראות את היצירות...)

וסליחה שנזכרתי רק עכשיו... פשוט יומיים לא נגעתי במחשב... אז בקיצור, אני ממש אשמח לראות את היצירות! גם הייתי רוצה לשפוט, אבל מחרתיים יש לי בגרות אחרונה לשנה זו (ואני צריכה לחרוש...), וכמה שעות אחריה מגיעה אלי אורחת מדנמרק. אז נראה לי שבמשך 11 ימים אני כמעט לא אהיה פה!!!!
בכל מקרה, אז האימייל שלי הוא: [email protected] שיהיה לכל המשתתפים
בתחרות!
רזיה

drunky

New member
אוקיי, היצירה שלי....

האמת הכנתי אותה בלי קשר לתחרות, ויצא שהיא קשורה, אז החלטתי להכנס לתחרות איתה.... ובגלל שהיא דיי גדולה... 1.69 מגה, אז הנה הקישור אליה... תהנו.... הנה קישור ישיר, ואפשר להכנס לזה גם דרך האתר www.ro-e.cjb.net משם ללכת ל- SPECIALS ואז ל- THE GOODBYE......

GaLi17

New member
וואו ממש ממש יפה.... ../images/Emo66.gif

עם איזו תוכנה עשית את הכתוביות???

ואוווו זה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט מהמם, מקסים, משגע, מרגש ועוד ועוד ועוד..... נהניתי מכל שנייה!

שלחתי לכווולם!../images/Emo105.gif

שלחתי ל-7 אנשים...אם עוד מישו רוצה,תגידו... שלחתי 3 קבצים אבל הראשון הכי חשוב,השני סתם לקישוט והשלישי נחשב אבל לא בטוח יעלה לכולכן...
תגידו לי מי קיבלה ומי הצליחה לראות את השלישי

בדקת לאחרונה?../images/Emo105.gif

שלחתי די עכשיו... אה..אולי אין לך מקום באימייל? תסתכלי כמה % נשאר...

בדקתי עכשיו

וגם מחקתי הרבה אז אין סיכוי שאין מקום. תנסי לשלוח עכשיו שוב, אני אגיד לך אם זה הגיע.

למעלה