תחרות הפרסום...

Dawson girl

New member
תחרות הפרסום...

אוקיי, בסוף אני וליאת נשפוט בתחרות את כל היצירות. נודיע לכם בהמשך את כל הפרטים. בינתיים, נפרסם את האימייל שלנו פה כדי שתדעו לאן לשלוח אותן. צריך לשלוח פעמיים- לליאת ואליי, כדי שנוכל לשפוט את כולן. האימייל שלי הוא: [email protected] ו..... חשוב מאוד: לרשום בכותרת של ההודעה שאליה אתם מצרפים את היצירה שזה "לתחרות הפרסום", כדי שנדע שזה לא דואר זבל וכו'.. אז... לא לשכוח שמחר זה המועד האחרון לשלוח! נמש

אוקי דוקי בננות!../images/Emo105.gif

אני צריכה אבל עוד לסיים ואולי אני אעשה משו אחר..לא החלטתי.. עד מתי אפשר לשלוח??

shira245

New member
הצעה תקראו...

השרשור השני כבר לא קופץ אז.. סה"כ זה חבל שלא כל חברי הפורום יראו את הפרסומות השונות אבל מכיוון שאי אפשר לעלות לפורום,אפשר לעלות לאתר. עכשיו את את הGEOCITIES שאפשר שם לבנות אתר,לא צריך משהו מושקע פשוט שיהיה אפשר לעלות קבצים מספיק גדולים.. אז אני מנסה לגלות כמה גדול הקובץ יכול להיות. בקשר להצבעה-למה שלא כולם יצביעו??? ההצבעה תהיה פתוחה לכל חברי הפורום. כל אחד יבחר את מה שהוא הכי אהב ויצביע בשבילו. עכשיו אפשר לעשות שרשור הצבעה או להצביע ע"י שליחת מסר למי שיסכים לסכם את כל הקולות.. אפשר גם לבחור את ה3 הכי אהובים וכו'. גם אם נגיד טל הכינה משהו היא תוכל להצביע רק לא בשביל מה שהיא הכינה. אז תגידו מה אתם חושבים..

מרילנצח

New member
שלחתי לכן !!! ../images/Emo13.gif

ואם עוד מישהו רוצה שיגיד לי אני אשלח לו גם..

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ שלחתי לכן...

כי אני אהיה בפורום רק בערב במשך השבוע ולא יהיה לי זמן... לא לשכחו מא לפרסם את החידה השבועית קצת מאוחר... מקווה שאהבתם את מה שהכנתי...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifבעעע...

התכוונתי אמא לא לשכוח לפרסם את החידה יותר מאוחר...

LillipooT

New member
החידה.. ../images/Emo35.gif../images/Emo60.gif

את זוכרת שהחידה מפורסמת בימי שני... נכון
וגם לי לא תזיק הארכת זמן.... הסתבכתי עם היצירה שלי

אני אשלח מחר...../images/Emo105.gif

וכל מי שרוצה לראות שיכתוב את האימיל שלו ואני אשלח גם לו! בינתיים קיבלתי שתי יצירות יפיפיות!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאיייי קיבלת את שלי ?!?!?

אהמ אני שלחתי 3 יצירות לך ולמור...

אמממ אנשים!

אני חייבת חייבת הארכת זמן! הדבר שאני עושה הוא מושקע (למרות שהוא לא נראה ככה כי זה רק תמונות..) ולוקח לי מלא זמן לעשות את זה.. (וגם המחשב שלי לא תומך בי וכל שנייה נתקע למרות שהוא חדש! בעע) ומחר גם יש לי יום ארוך וקשה- כי יש לסבא שלי אזכרה, לאחותי יש איזה מסיבה שאני צריכה ללכת אלייה... בקיצר, אין לי זמן! אז בבקשה.. נמש, ליאת, תתנו לי הארכה! כי אני ממש ממש ממש רוצה להשתתף!

Dawson girl

New member
אוקיי....

לכל מי שצריך הארכת זמן- יש לכם עד מחר אחרי הצהריים לשלוח לנו... ולכל מי שרוצה לבחור- סבבה. אין לי בעיה שכל הפורום ישפוט. רק מה, תשרשרו את כתובות האימייל שלכם, כי אני יודעת את רק של ליאת, טל, קרין ומור. אז... לעבודה! ואני בטוחה שייצאו לכם דברים מהממים! נמש

Dawson girl

New member
רגע, אז שיהיה ברור....

אני וליאת שופטות אבל נפתח קישור כדי שכולם יראו את היצירות, או שכל הפורום שופט ומחליט? ועוד משו- בהתאם לכמות היצירות, נחליט על 2-3 היצירות הזוכות במקומות הראשונים.. אם יהיו מעט מדי יצירות לא נעשה את זה.. לעבודה!

מרילנצח

New member
נמש שלחתי לך עוד פעם...

תגידי לי אם קיבלת.. ושלחתי גם לליאת אני מקווה שקיבלת את זה ... אה וגם לטל וקרין. רק תגידו לי אם קיבלתן או לא..

למעלה