תחרות הפרוזה...

תחרות הפרוזה...

טוב אני יהיה צפוי וילך על never mind -NIRVANA האלובום שהכי השפיע אלי ריגשית (אל תצחקו אלי) במקום רחוק רחוק לפני הרבה שנים(חולון, שנה וקצת ככה) היה ילד קטן שאהב מוזיקה (אני) בעיקר רוק פופ (כבר לא) כמו בלינק לימפ רד הוט וכו´... לילד הזה היה חבר קצת יותר גדול שהיה גיטריטס שכרגע עבר לשכונה מצפון ת"א (למה מצפון ת"א לחולון אני לא יודע)הילד הכיר את החבר ומיד שבא אליו בפעם הראשונה נחשף לSMALLS LILKE TEEN SPIRIT , הילד לא האמין למשמע אוזניו טו טו פה טו טו פה (הילד תופף שנה לפני כן אז היה בקיא ברזי התופים)טו טו פה לא יאמן מי הלהקה שאל הילד והחבר ענה מיד NIRVANA (עם הדגש על הV ) בעוד הוא פותח את העטיפה של דיסק אחר , הילד פשוט היה באקסטזה השירים קרעו לו את הלב קרעו את הנשמה מיד אמר הילד עצור ,תשאיר את זה מה זה בדיוק שאל הילד, גראנג´ ענה החבר פצצה של סיגנון אחרי שעה של הקשבה סוכפת הלך הילד הביתה אסף כספים ורץ לטוור רקורדס הקרוב לביתו וקנה את האלבום שישנה לו את החיים never mind למרות שזה היה בליל לימודים ישב הילד ולמד את הדיסק שורה אחרי שורה או הצלילים של סמלס האלה שאוהבים לירות באקדח בבלים וקום אס יו R הניצחי ליטיום המרגש והמספר ושוט´ פשוט מדהים בנתיים לילד לא היה מושג שהסולן מת לא היה לו מושג שזה כל כך פופלרי ומשפיע ... עברו כמה וכמה ימים והילד הלך לבנדודו המוזיקאי המישפחתי וסיפר לו על המציאה החדשה הבנדוד הושיב את הילד וסיפר לו את כל הסיפור המדהים על קורט על הגראנג על ההשפעה על האתאבדות על הדיסקים האחרים על הפו פייטרס על הכל....... בסוף השיחה הבנדוד אמר "חבל אבל :OH WELL WHATEVER NEVER MIND" המשפט הזה היה ונשאר שרוט במוחו של הילד לנצח הילד חקר וחקר והקשיב ושמע והתרגש ואמר חבל על מה שקורט היה ולא יהיה עוד........ בסופו של עניין הילד המשיך לשמוע נירוונה עד היום הזה וזה גם הוביל אותו למקומות חדשים במוזיקה .. ואפילו בהופעה הראשונה בלהקה שהילד הקים הם שרו את ליטיום ולסיכום כל ילד בנ 13 צריך לקבל תנה ברוויצמה את נוור מינד שישפע אליו כמו שהשפיע על הילד אבל כפי שקורט אמר: HO WELL WHAT EVER NEVER MIND מדהים......... טוב זה לקח לי שנה ליכתוב את זה אז תתיחסו ברצינות חלק מהסיפור אמיתי וחלק לא אני מתטער על המטאפורות הרבות אבל לא היה ברירה הייתי חייב להעביר את המסר FOR YEARS AND YEARS TO COME

black soul

New member
אהבתי! אהבתי!

אהבתי מאוד את מה שכתבת (המטאפורות, סיפורת שכזאת וכו´ וכו´) ת´אמת סיפור קצת שונה מזה קרה לי... ובאמת הדיסק הזה חולל פלאים גם אצלי!

Sham 69

New member
וואו .. ממש בא לי לבכות

הו ... OH WELL WHAT EVER NEVERMIND, ממש גאוניות, מה אני אגיד לך התלהבתי מהמשפט הזה כשהייתי בן 9 ושמע .. אני לא רוצה שירחיקו אותי עוד פעם אבל אני אגיד לך שאם אתה באמת מושפע מהאלבום הזה אז אתה בטח איזה פריק או משהו כזה .. שכל החיים שלו משחק אותה בדיכאון "בא לי להתאבד בשביל קורט" בלה בלה בלה .. אל תדאג, תאמין לי, זה יעבור לך, גם אני הייתי אחד כזה "קורט מלך" בגיל 9 ואני באמת שלא "חובב" פינק פלויד גדול, אבל אלבום שבאמת באמת אפשר להיות מושפע ממנו והוא אלבום משפיע בצורה די חזקה זה PINK FLOYD - THE WALL יש באלבום הזה כל מיני צלילים וליריקה שכאלה .. לא יודע איך להסביר. פשוט משפיעים, ואפשר "לחוש" את מה שהסולן מנסה להעביר טוב אני בטח נשמע כמו איזה היפי דפוק .. אז ביי . ותסביר לי מה לעזאזל כל כך "נצחי וגאוני" לפי דברייך במשפט " OH WELL WHATEVER NEVERMIND"?

Levinzone

New member
לא להתנפל עלי.

זה מציק לי כבר המון זמן, ואני ממש לא מבינה. למה אין אנשים (אני לא מכירה, ואם אתם כאלה, תסתכלו על הכותרת) שאוהבים *גם* את פינק פלויד ו*גם* את נירוונה? (חוץ ממני
) זה מאוווד לא ברור לי. ודי כבר להתווכח על להקות, זה ויכוח ממש חסר טעם. ואגב, אני ממש אוהבת את נירוונה, ואין לי בכלל את נוור מיינד...
אני אוהבת להתחיל עם דיסקים פחות ממוסחרים (שוב, תסתכלו על הכותרת). ואני גיליתי מה זה incesticide!!!! בערך. -יעל-

פלונטר

New member
שני דברים:

א. נוורמיינד לא ממוסחר. נירוונה לא התפשרו על המוסיקה שהם עשו, לא שינו אותה בשביל אף אחד, ולא התאימו את עצמם לשום טרנד שהיה בשוק. הם יצרו את הטרנד. ב. בטח שיש אנשים שאוהבים גם את פינק פלויד וגם את נירוונה. אמנם אני לא מעריץ גדול של אף אחת מהלהקות האלה (למרות שתמיד תהיה לי סימפטיה לנירוונה), אבל אני מכיר אנשים שמאד אוהבים את שתיהן, ואני בטוח שיש רבים כאלה.

*Dark Of Night*

New member
אני! אני! אני!

אוהבת *גם* את פינק פלויד ו*גם* את נירוונה. U`re Not Alone
ו- Nevermind הוא אלבום נחמד מאוד אגב. Dark *סליחה על הבורות, התסכימי לשתף אותי בידע שלך ולגלות לי מה זה incesticede?*

Levinzone

New member
../images/Emo13.gif

לא אמרתי שהוא לא נחמד. הוא לא יכול להיות לא נחמד.... ברור שאני אקנה אותו (ביום מן הימים), אבל אני מעדיפה לקנות קודם את האלבומים שלא לכל העולם יש בבית (בערך). אניווי, מישהו אמר לי שincesticide זה משהו כמו רצח בזמן גילוי עריות (זה תרגום מילולי...)

אהה....

אינססטיסייד זה קטל גילוי עריות, חיסול של גילוי עריות, לא רצח בזמן גילוי עריות. ולדעתי לפחות, נוורמיינד הוא האלבום הכי גרוע של נירוונה.

ed547

New member
אף פעם לא הייתי חובב נירוונה אבל..

אם כבר הם אז זה רק בליץ.

*Dark Of Night*

New member
זה כבר נשמע יותר הגיוני

חייבת להסכים איתך שלנירוונה יש אלבומים טובים יותר מזה...

a_duck

New member
אני הייתי מושפע מ...

האלבום USE YOUR BRAIN של CLAWFINGER זה היה הדיסק "רוק" הראשון ששמעתי...(זה יותר הארדקור כזה מרוק...) וגם הכי כבד ששמעתי באותו זמן...ואחרי זה התחלתי לאהוב מטאליקה ופנטרה ואז שמעתי נירוונה והציפיות שלי מהם היו קצת יותר גבוהות חשבתי שהם יהיו יותר כבדים ודי שנאתי אותם...ואז משהו קרא לי והתחלת לאהוב אותם ויש לי איזה דיסק עם כל השירים שלהם בMP3 כל הדיסקים והסינגלים ושמעתי את הדיסק הזה איזה מאה פעם כמובן שעכשיו אני לא נוגע בו כי נמאס לי מהלהקה המפגרת הזאת...

untitled

New member
זה אמנם לא קורה הרבה

אבל אני נעלץ להסכים איתך (בקשר ל the wall) ודרך אגב, הפרוזה שלי שאני כותב(צריך להתחיל לכתוב) היא על החומה! נא לא לגנוב! אני יודע הפיתוי גדול...

AmOrPhiS

New member
מצטערת לשבור את הרצף

אני ממש ממש מצטערת לשבור את רצף של פינקפלויד ונירוונה אבל בשבילי זה תמיד היה ותמיד יהיה- ברלין של לו ריד, אלבום מדהים וגם מכיר שיר מתוך הפסקול של טריינספוטינג מה שמוסיף לו עוד נקודות זכות אצלי. למרות שאני מוחרכה לציין שאם הייתי בוחרת במשהו אחר זה בטוח היה- pink floyd/the wall אבל אין מה לעשות אני נשארת עם ברלין.

אני דורש את כל הפרסים.......

מכיוו שאני היחיד שכתבתי ברצינות אני דורש את שלושת הפרסים הראשונים בתחרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה