אותך למשטרה
D double O S New member 1/7/05 #55 *חושב על תגובה מגניבה*../images/Emo96.gif *לא מצליח* *מתייאש* *הולך הצדה ובוכה*
ל לינקנית New member 1/7/05 #70 חחחחחחח../images/Emo8.gif איך בידיוק תטלוש תראש מהמקום ותניח על הכתף ןתבכה מכאבים.? חחח
G G i N g N i T New member 30/6/05 #20 אמאמאמאמאמ../images/Emo54.gif קרןקרןקרןקרןקרן אוליאוליאוליאוליאולי אולי אפשר לעשות את זה לחודשיים? לכל החופש הגדול? כדיי שיהיה אפשר לצבור יותר נקודות ויהיו לילדים יותר הזדמנויות לנצח.. בבקשהבבקשהבבבקשהבבקשהבבקשהבבקשהבבקשהבבקשהבבקשהבבקשה
אמאמאמאמאמ../images/Emo54.gif קרןקרןקרןקרןקרן אוליאוליאוליאוליאולי אולי אפשר לעשות את זה לחודשיים? לכל החופש הגדול? כדיי שיהיה אפשר לצבור יותר נקודות ויהיו לילדים יותר הזדמנויות לנצח.. בבקשהבבקשהבבבקשהבבקשהבבקשהבבקשהבבקשהבבקשהבבקשהבבקשה
ק קרניjack New member 30/6/05 #28 אל תדאגיייי! לכולם יש הזדמנות כולם יכולים לנצח. יהיו עוד תחרויות. המשך התחרות היא בהתאם לתאריך המפגש=)
אל תדאגיייי! לכולם יש הזדמנות כולם יכולים לנצח. יהיו עוד תחרויות. המשך התחרות היא בהתאם לתאריך המפגש=)
J Just TalTi New member 30/6/05 #21 יאאאאא =] איזה מגניבים אתם.. תודה =] גם הפרסים ממש ממש שווים. שאלה [אני לא חושבת שכתבת] - מתי התחרות תגמר?
יאאאאא =] איזה מגניבים אתם.. תודה =] גם הפרסים ממש ממש שווים. שאלה [אני לא חושבת שכתבת] - מתי התחרות תגמר?
S sapirush1 New member 30/6/05 #29 אהה המפגש! הגיע הזמן לפתוח על זה הודעה חדשה חחח לא? אני יבדוק באיזה יום בחרו בסוף ויפתח
ק קרניjack New member 30/6/05 #30 ../images/Emo41.gif עד יום שבת מעלים את קטעי ../images/Emo41.gif השירה. כאילו אתם יכולים להעלות אותם לשירשור הישן עד ליום שבת=)
../images/Emo41.gif עד יום שבת מעלים את קטעי ../images/Emo41.gif השירה. כאילו אתם יכולים להעלות אותם לשירשור הישן עד ליום שבת=)
ק קרניjack New member 30/6/05 #39 ממחר. מחא אני מעלה את המשחק הראשון שנקרא "מה הקשר" פרטים יבואו עליו מחר בשירשור. המחק במסרים (אתם שולחים לי את התשובות ובשום פנים לא מפרסמים תשובות על גבי הפורום!)
ממחר. מחא אני מעלה את המשחק הראשון שנקרא "מה הקשר" פרטים יבואו עליו מחר בשירשור. המחק במסרים (אתם שולחים לי את התשובות ובשום פנים לא מפרסמים תשובות על גבי הפורום!)