תחרות הפאזלים

olieve

New member
תחרות הפאזלים

שלום לכולם! אני חדשה בפורום, וכמוכם, אוהבת לאסוף פאזלים. נרשמתי לתחרות הפאזלים והגעתי לשם יום רביעי בבוקר. הייתי בקבוצה הראשונה. בהתחלה נתנו לנו לאסוף פאזל של 200 חלקים. הם כבר היו על השולחן (וכשבחרנו את הפאזלים לקחו אותם מאיתנו וחילקו מחדש). סיימנו (אני וחברה שלי) לאסוף את הפאזל ראשונות, ואחר כך עברנו למשימת הבריכה. אני הייתי צריכה "לשחות" בתוך הבריכה ולהוציא חלקים של פאזל גדול יותר, חלקים מוזהבים, ו"ג'וקר" שהיה לא יותר מאטב. בסוף הסבב הראשון אנחנו זכינו בפאזל זוהר, ועלינו לשלב הגמר שייערך יום חמישי. סה"כ מאוד נהננו. עכשיו תורכם לספר איך היה ביום שלישי אחרינו, וגם ביום רביעי. אם יש אנשים מהפורום הזה שעלו לגמר אז תספרו גם. ואם מישהו יודע מתי זה יהיה יום חמישי, כי מהתחרות היו אמורים להתקשר ולא התקשרו! תודה לכל מי שיענה. בהצלחה לכל מי שעלה לגמר!

olieve

New member
תוספת

עכשיו התקשרו והודיעו לי שהגמר יום חמישי בין השעות שלוש ורבע לתשע בערב. אוספים פאזל של 1500 חלקים. אוספים עד מי שייסים ראשון, ואם לא ייסיימו עד 9 אז מי שאסף הכי הרבה. נראה אתכם שם. בהצלחה לכולם!

ssyוM

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תודה על האינפורמציה
אנחנונגיע לשם מחר קצת לפני הגמר .

מממאיה35

New member
אז התחרתם נגדנו?

וYYY לא ידעתי שהיו לנו אויבים מבית
חחחח סתם, מקווה שנהנתם, לנו היה ממש כיף!

jocie1

New member
הגמר גם אלי לא התקשרו למרות שנרשמתי

הגענו לתחרות בסוף שלב חצי הגמר ביום חמישי. התחרות התחילה ב- 16:00 והסתיימה ב- 21:00. הצגנו בכבוד את הפורום בגמר, למרות שלא הגענו למקומות הראשונים. חשוב יותר היתה ההשתתפות
והחוויה.
היה גם נעים לו הגענו למקום הראשון...

למעלה