תחרות הסיפורים

sela v

New member
תחרות הסיפורים

האם למישהו יש השגות חוץ מל-YAIR251, שפנה אלי במסרים, לגבי תוצאות התחרות? יאיר טען בפניי שלא הייתה הכרעה מאלה שבחרו את הסיפורים איזה סיפור במקום ראשון, ולכן יש שני סיפורים במקום ראשון, וזה אומר שהסיפור שלו הגיע למקום שלישי, ולכן הוא זכאי לפרס. אני חושב שהוא טועה. אני אשמח לשמוע מה שאר חברי הפורום חושבים על כך.

YAIR251

New member
יש לי בהחלט בעייה עם כל הדרך הזו.

אז ככה סלע, ולמרות שהבהרתי לך מה שאני חושב נתת זמן כל כך מוגבל ולא מציאותי להצבעה. תחרות שרצה כמה חודשים הסתיימה בשניות, וכמות האנשים שהצביעו מדברת בעד עצמה כמובן. אחוז אפסי אם אפשר לקרוא לזה ככה. אפילו עשירית מהאנשים שפרסמת שיכולים להצביע לא הצביעו. חוץ מזה לפי מה שלי ידוע אנשים לא יכול להיות מצב בו שני אנשים שהגיעו למקום ראשון לא יזכו שניהם במקום ראשון. מידרוג חייב להיות מצב בו מקום ראשון גבוה יותר מהשני, השני מהשלישי וכן הלאה. במצב של התחרות הזו אנשים אין הכרעה! פשוטו כמשמעו. יש שתי סיפורים במקום ראשון, סבבה מגיע להם. יש סיפור במקום שני, אולם מקום שלישי לפי כל חישוביי מגיע לי. אשמח לשמוע ממכם. כל טוב, יאיר

sela v

New member
והתשובה שלי

לבעיה שהעלה יאיר היא. הצלחתי להשיג 3 פרסים לתחרות, ולכן שלושת האנשים שקיבלו הכי הרבה נקודות הם אלה שיקבלו פרס. אם היה מספר נקודות זהה על המקום השלישי, הייתי מבין אם היית מתרגז אם הייתי לוקח ממך את הפרס.

NEHAMA81

New member
ואם תשאלו את דעתי ../images/Emo9.gif

אז יאיר צודק וכי למה הוא צודק? כי הוא מקום שלישי. קיימים 2 סיפורים עם אותו ניקוד. שניהם מקום ראשון, יש מקום שני ויאיר מקום שלישי. אתה הבנת את זה שטקר?
Nehama

sela v

New member
מוזר ששני

אלה שהצטרפו לפורום לאחר סיום התחרות, בחרו בסיפור שלך מקום ראשון. אם כבר הייתי מחשיב את הקולות של Yo-Man, ואז אתה נשאר עוד יותר מאחור. אם הויכוח פה יגלוש לרמה כמו שהוא עד עכשיו, שאתה יאיר ונחמה ואולי גם רימה תצטרף אני פשוט לא אגיב או שאמחוק את ההודעות בנושא. אני מבקש מכם לכבד את הבחירה של חברי הפורום. מהתחלה היה לי מוזר שנחמה מתעקשת על כך שהתוצאה שלה תכלל, הרי היא לא שלחה בכלל סיפור.

sela v

New member
עוד דבר שאני מקווה

שאלה ששלחו סיפור ובחרו סיפור לא עשו שיקלול של התוצאות שנשלחו כבר, ולפי זה הצביעו שלהם יהיה הסיכוי הטוב ביותר לזכות, כי אם אני אתחיל לחשוד שזה כך, אני אבטל את ההצבעה, ואת התחרות בכלל.

NEHAMA81

New member
סליחה? אתה מאשים אותי בריגול

או משהו? כי עכשיו באמת א ת ע צ ב ן
ולגבי ההודעה השנייה שלך אני חושבת שאתה צודק ושכן עשו שיקלולים. תעקוב אחרי ההצבעות של האנשים ותווכח בעצמך. בעצם מה אכפת לי? תחשוב מה שאתה רוצה. אני בכלל אופן צריכה עצות על אחסניות זולות בלונדון לחודש הבא. מישהו יכול לעזור? Nehama

sela v

New member
חשבתי שהייתה לך שגיאת כתיב

אבל לידיעתך אכסניה כותבים עם כ' ולא עם ח'. אם תפרטי יותר לגבי מה חשוב לך באכסניה, אני בטוח שתקבלי תשובה, וגם תחפשי קצת אחורה, רשמתי לפני בערך חודשים על אכסניה שאני לנתי בה, ויש עוד מישהי שרשמה פה על אכסניה בלונדון.

כשיש תחרות נושאת פרסים...

ונותנים למשתתפים להצביע... אני הופתע מאוד אם הם לא חושבים איך להצביע ככה שיגדילו סיכוייהם לזכות... מעטים מאוד האנשים שלא ישלבו שיקולים אגואיסטיים בתהליך הבחירה... אפשר לראות את זה כמעשה לא רציונלי מבחינת תועלת האדם...

Yo-man

New member
יש לי דעה !!! (כמה נדיר ../images/Emo13.gif)

קודם כל - מי שכותב "יש שתי סיפורים..." לא מגיע לו שום פרס על כתיבה, ולא משנה כמה עצבני הוא היה באותו רגע. דבר שני, כאמור, אם יש שניים שהגיעו למקום הראשון הם חולקים את המקום הראשון והשני. זה שאחריהם הוא שלישי. זה כמו בטבלה בכדורגל. מי שרביעי - הפסיד. ואם הזכרנו כדורגל - למה לא נלך לפנדלים ? לפי החישוב שלך, סלע, במקום ראשון זכה מי שהצביעו עבורו יותר קוראים, אבל אם תחלק את הניקוד הממוצע לקורא - מי שהצביעו עבורו פחות אנשים בעצם קיבל יותר פֶּר מצביע. מה עושים ? הארכה ! כל אחד מהם (ורק שניהם) יכתוב סיפור קצר אחד להכרעה סופית. הפעם אני אפילו אשתדל להצביע בזמן
מי אמר שאני תחרותי ???

sela v

New member
אם הייתה פנייה

משני אלה שקיבלו את הניקוד הגבוה ביותר אז הייתי חושב על משהו, אבל נראה לי שהם מרוצים. שניהם בכל מקרה יקבלו שק"ש. אני בכלל רואה שיש יותר הענות לשרשור רגיל כמו זה של המקום הכי רחוק, מאשר לתחרות עם פרסים, אז אולי לא שווה לי בכלל להתאמץ ולהשיג פרסים אם בסוף עוד מאשימים אותי שלא הייתי הוגן.

כמה הערות...

אני לא קראתי את הסיפורים וגם לא רשמתי אחד... ולכן גם לא הצבעתי... אם זה מספר המשתתפים שהצביעו זה כנראה מספר הפעילים אכן קראו וזה רק לזכותם. אם יש 3 מקומות תמיד יש 3 זוכים ואם נראה כאילו 2 ראשונים יש פוטופיניש... כללי התחרות היו 3 זוכים ולכן גם אם יש 2 במקום הראשון יהיה רק עוד אחד, במקום השלישי... (כלומר סה"כ 3) זאת אמורה להיות תחרות ספורטיבית למרות שנושאת בתוכה פרסים... שירשורים כאלה אולי ימנעו נוספות...

../images/Emo12.gif אני בשוק , אני בהלם

אני ה מ ו מ ה תגידו לי השתגעתם אנשים? מה קרה לכם? כולה ספורט מישהו רוצה במתנה את הפרס שלי????

goldyboy

New member
לי זה נראה

כאילו אנשים פה לא יודעים להפסיד בכבוד. חאלאס, היתה תחרות, היתה הצבעה. אלה התוצאות. קבלו אותן, מה נהיה? קצת ספורטיביות! ועכשיו כולם יקומו ויגידו "יופי. ככה הוא אומר כי הוא זכה במקום ראשון". אבל מכיוון שבאתי לתחרות הזאת בלי ציפיות בכלל, ולא חשבתי שבכלל אגיע לשלושת הראשונים, זו היתה הפתעה נעימה. ואם לא הייתי זוכה - אז לא. בשבילי, זה שהיצירה שלי פורסמה ואנשים נחשפו אליה - בזאת באתי על שכרי. כל השאר נחמד אבל לא העיקר. זה רק ספורט חברים
. קבלו את זה. ערב טוב לכולם
גולדי

MOVEREP24

New member
חב'רה מה הולך פה?

אהלן אנשים, מה נהייה פה? אכן הייתה תחרות והיא הסתיימה. זה אכן רק ספורט. לדעתי אגב בתור אחד ששלח סיפור אם שואלים אותי היה צריך באמת להאריך את זמן ההצבעה כי הרבה לא הצביעו. היו רק 3 ימים כמדומני. סלע, מומלץ פעם הבאה אגב לתת אפשרות להרבה יותר להצביע ואף להביא את הידיעה שיש תחרות בעמוד הבית של תפוז ככה הרבה אנשים יחשפו לזה. הצביעו ממש מעט אנשים. או שפשוט צריך לשנות את שיטת הבחירה, ואני אסביר ידידי. פשוט ישלחו אלייך את הסיפורים או מה שזה וצוות מיוחד של תפוז שכולל אותך יקרא ויבחר את הסיפורים. זה ימנע את כל הבלגנים האלו, או שבכלל עדיף לא לעשות תחרויות עם פרסים בכלל. תערוך תחרויות אבל בלי פרסים. לך תדע גם אם לא הצביעו פה כמו שכבר אמרו לפניי על מנת שיהיה לאנשים את הסיכוי הכי טוב לזכות? מצד שני זה לגיטימי כי כל בן אנוש היה נוהג כך. אני זזתי. שבת שלום, משה סלע - מתי התחרות הבאה אגב?

natyh

New member
התחרות הסתימה

רוצים או לא התחרות הסתימה : ברגע שסלע הכריז על הזוכים . ולכן צריך להסתכל קדימה : היופי של התחרות היה שהתקימה ולדעתי כל מי שכתב נהנה : להבא אני מציע לקבוע כי התחרות מסתימת ברגע שיצביעו 70 אחוז מכלל המצביעים או אם כולם מצביעים : עד תאריך מסוים . המאוחר מביניהם . ואז לאף אחד לא יהיו תלונות . סלע הפעם לפני שמכריזים על תחרות חדשה נא נסגור את החוקים . והיה מצוין תודה סלע . נתי

למעלה