תחרות הכי סלב

lahav100

New member
תחרות הכי סלב

אל תתקפו אותי- כי ראיתי את זה כאן בהודעות שונות אבל לא שמו לב אז מקווה שלשלי ישימו לב. באתר טיאר יש תחרות של מפורסמים. אתם צריכים בסך הכל להצביע לנינה. ומי שתרצו. הצעה- אל תצביעו לשירי מימון כי זה עלול להוריד את נינט. אבל מי שרוצה אז חופשי... אז כנסו לכתובת: http://www.tayar.co.il/pages/celebs/ ותצביעו! זה גם יתרום לקידום הסינגל אולי.. היא תיכנס לתודעה של עוד אנשים.

אם הם לא אוהבים אותה,הם לא יצביעו

לה. וראבק. שכל אחד יהיה בפורום שלו!! לא אוהבים את נינט? אל תכתבו או תכנסו לפה. פשוט וקל.

Purple R a i n

New member
בואנ'ה יא נעל!!!1111!

אתה נעל יותר ממני!! תקשיב לי ותקשיב לי טוב את שירי אל תקלל יא מטומטם!! יא חתיכת מזדיין בתחת לך חפש ת'חברים ההומואים המזדיינים שלךך איייףף יא מסריח יא חרא תקוע י'נוד אמן תישרף בגטו וורשה אמןןןןןןןן!!!

lahav100

New member
וואו נעלבתי! מי קילל יא עקום!

והנה לך מתוק- שירי מימון גם אם לא נעים שירי פקאצה. נקודה. כמו אמא שלך חה חה.

והנה הם-מעריצי שירי מימון ../images/Emo6.gif

מה קרה התנחלתם.. ומאיפה הקללות האלה באו? טוב שלא הגזמתם. אמאאאאאאא........

lahav100

New member
חחח חחח הורודים נוקמים!

מה המשפט הכי חכם ששירי אמרה? ``איה נחתכתי בפופיק.``

../images/Emo60.gifטוב,די לרדת פה על שירי.

בתור אחת שאוהבת את שתיהן,זה פשוט מגעיל אותי לראות איך יורדים על כל אחת מהן בפורומים שלהן. מה יש? עדיין לא התבגרתם? לא הבנתם שעכשיו כל אחת זמרת בפני עצמה? די כבר.

lahav100

New member
מה לעשות ששירי דומה לאיטרייה מיוחמת

? יש לה ציפורן חודרנית בתחת! חחח

טולה 1995

New member
מה לא שמעת מה גבי אמר?

תפסיק לערב את שירי ולרדת עלייה כל הזמן
אתה לא מת עלייה,סבבה אבל למה לדבר ככה

../images/Emo60.gifתגידי,את אמיתית?

מזה הקללות האלה? מזה "תישרף בגטו וורשה אמןןןןןןןן!!!"?? קצת כבוד!! גם את זה אין לך. את בכלל רואה מה את כותבת?? תתבגרי ובו זמנית תנוחי ומהר! לא נאה לך,את מוזמנת לצאת בדיוק כמו שנכנסת.

שירי כבר מזמן לא קשורה והן בכלל

לא התחרות כל אחת זמרת בפני עצמה והן אפילו מפרגנות אחת לשנייה אני א הכי מת על שירי אבל יש לה קול יפה ושירים יפים וכמו שבפורום שירי יורדים על נינט - אנחנו לא נירד לרמה הזאת

../images/Emo60.gifבדיוק../images/Emo4.gif

וחבל שאנשים עוד ממשיכים את המלחמה הזו. הנה, תראו מה אותה ילדה שלחה לי במסר[היא לא הגיבה לי פה כי גבי חסם אותה שצדק
]- "קראתי עכשיו את מה שכתבת בשרשור הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1290&msgid=81859146 ואולי זה קצת בדיליי, אבל יש לך בעיה איתי?! אז אני שונאת את נינט הפרה, אוקיי?! זה מפריע לך?! רגע שאני אבין דבר אחד, אני מפריעה לך בעובדה שאני שונאת אותה?! מה אכפת לך בכלל מה אני כותבת בפורום של נינט?! דיברתי עם גבי המנהל וביקשתי התנצלות וזה לא יקרה יותר! אני חייבת לך דין וחשבון, בכלל?! "להתבגר"? סליחה?! למה מי את בכלל שתגידי לי להתבגר, יא מבוגרת?! אף אחד פה לא שאל את דעתך, ובמיוחד לא אני! זכותי ה-מ-ל-א-ה לבחור איזה ציטוט שבא לי, ובוודאי שמעריצת-נינט עילגת כמוך תגיד לי מה לעשות ואיזה ציטוט לבחור!! את זו שצריכה להתבגר, שעושה מכל זבוב פיל ושנדחפת לכל חור כדי לחרחר אחרי ריבים! אז שלא תעזי להגיד לי איזה ציטוט לבחור! קללות של ילדים בכיתה א´?! ותזכירי לי באיזו כיתה את, חתיכת צוציקית! זה שאת מעריצה של נינט הפוסטמה לא אומר שכולם חייבים למות על המזויפת הזאת, ולכל אחד יש חופש דיבור להביע את מה שהוא רוצה!!!!!!!!!!!!"

ג ב ש ו ש

New member
מעייני חסמתי אותה שוב../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

עשיתי טעות ששחררתי את החסימה אבל המסר שלך גרם לי לתקן את הטעות ואני שמח שכך קרה
את יכולה לרשום כאן מה חברי הפורום של שירי אמרו בנושא?

../images/Emo60.gif../images/Emo13.gif

באותו עניין, היה משחק שקראו לו 'דובב את שירי'. עכשיו שמו שם תמונה של שירי,נינט וגבסו מהגמר ונינט מחזיקה לה את היד.. היו שם כל מיני ירידות על נינט כמו פרה ודברים כאלה.. אותה ילדה שבמקרה גם חסמת אותה פה, היא זו שבחרה את המשפט הזוכה של הפרה. כתבתי להם על זה. ועל זה שזה ילדותי ומה שהילדה הזו רשמה פה בפורום עם הקללות של השואה, וכמו תמיד.. חלק מגיבים בבגרות,חלק לא. היא לעומת זאת אמרה לי שאני ארגיע את עצמי ושאני מטומטמתXD בכולופן, היום קמתי די מאוחר וכשנכנסתי לראות את התגובות המלאות בנושא,ראיתי שהשירשור עצמו נמחק.

ג ב ש ו ש

New member
תפסיק לערב את שירי../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

די,זה כבר מוגזם. אנחנו תמיד מצביעים לנינט בלי שום קשר לשום זמר או זמרת אחרים.

למעלה