תחרות הטוויסטים!

Boran

New member
תחרות הטוויסטים!

תחרות חדשה: אילו טוויסטים אתם הייתם מכניסים להישרדות? המציאו כמה טוויסטים שאתם יכולים לחשוב עליהם, ולאחר שיוצגו כמה טוויסטים מעניינים נעלה אותם לסקר לראות איזה מהם יהיה המעניין ביותר. ההצעה שלי לטוויסט: הכנסת הקטע של חילוף השבטים בכל פרק. הסיבוב ילך ככה: ביום הראשון תחרות פרס. ביום השני שני השבטים יצביעו להעביר אחד מהם לשבט השני, ומי שקיבלו הכי הרבה קולות משני השבטים יתחלפו. ביום השלישי- תחרות החסינות והמועצה השבטית.

amitooshacham

New member
הטוויסט המבוקש..

שלושה שבטים! עוד טוויסט, קצת יותר קשה.. שבט אחד! יאממיי

14מתן

New member
אממממ...

אוף לא יודע

Boran

New member
עמית, אתה יודע יותר טוב מזה....

"שלושה שבטים" זה לא טוויסט, זה רעיון כללי. תפרט את מהלך המשחק עם שלושה שבטים.

gah

New member
הנה לכם רעיון:

אני קורא לזה: "שמונה במכה" וזה באמת הטוויסט של הטוויסטים. שני שבטים, שמונה איש בכל שבט, 18 איש, כמו תמיד. כרגיל, יום 3, תחרות על חסינות, השבט המפסיד מעיף בן אדם. הבן אדם אשר הועף, כביכול עף מהמשחק, פה הטוויסט מתחיל להיבנות: הבן אדם אשר "עף" בהצבעה הראשונה הוא בעצם התחלת השבט החדש, הוא עובר למחנה מבודד ושם הוא יחיה, הוא לא יקבל אוכל, לא יקבל שתייה ולא שום הטבות אחרות, הוא עדיין במשחק רק בשבט חדש, שבט של בן אדם אחד כרגע ששימו לב: אף אחד מהאנשים שבשני השבטים המקוריים לא יודע על קיום השבט החדש, הקהל בבית יודע ורואה מה הולך בשבט החדש שנוצר. יומיים עוברים, מגיע יום 5 - שני השבטים המקוריים מתחרים כרגיל על פרס ביניהם, מבחינתם, זה משחק רגיל. השבט השלישי שמורכב מאיש אחד ממשיך להתקיים כרגיל, בשבילו הוא כבר חי יומיים לבד ואף אחד מהשבטים לא יודעים עליו. יום 6 - חסינות, שוב, שני השבטים, מבחינתם, משחק רגיל, השבט המפסיד מעיף בן אדם, הבן אדם השני שעף גם הוא עובר לשבט השלישי החדש, שבו עם הבן אדם החדש יש כבר שני אנשים. יום 8 - שוב תחרות על פרס בין שני השבטים המקוריים. יום 9 - שוב תחרות על חסינות, הבן אדם המועף עובר לשבט החדש שלהזכירכם שוב, השני שבטים המקוריים לא יודעים שמי שעף מועבר לשבט חדש ועדיין נמצא במשחק, רק מי שעף יודע שהוא עובר רק שהוא בעצם עובר. ממשיכים ככה עד שיש עשרה בשני השבטים המקוריים וכביכול עפו שישה אנשים, השישה אנשים כמובן בינתיים חיים בדיוק כמו שני השבטים המקוריים בשבט שלישי וחדש, אותם תנאים, אותו משחק, רק ששומרים עליהם בסוד מהעשרה אנשים המקוריים שלא עפו עדיין. העשרה מתמזגים לשבט אחד, שוב פרס אישי, חסינות אישית, בן אדם עף. גם הבן אדם שעף מהשבט הממוזג מצטרף לשבת של המפסידים. התהליך חוזר על עצמו פעם נוספת, כך שאנחנו מגיעים למצב כזה: 8 אנשים שבאמת שרדו ולא עפו ו-8 המפסידים שעפו ועברו לשבט חדש שכרגע מונה את שמונתם, חשוב לציין שלקהל בבית מראים את מה שקורה בכל השבטים כולל השבט של המפסידים, זה כל הרעיון בעצם וגם המפסידים יודעים שההזדמנות שלהם תגיע והם לא באמת עפו. הפרומו לפרק הבא שירמז ששני השבטים - המקוריים והמפסידים ייפגשו, ימשוך קהל שיא של צופים לקראת הפרק הבא: השמונה אנשים שלא עפו ומבחינתם רק הם נשארו והם עברו את כל השאר מגיעים כביכול לתחרות על פרס. ג'ף אומר: "תשכחו מפרסים, תשכחו מחסינויות, אתם משחקים על החיים שלכם עכשיו". כל השמונה לא מבינים מה הולך ובדיוק בשיא הבלבול שלהם יוצאים להם שמונת המפסידים שהקימו שבט חדש משלהם לנגד עיניהם המופתעות של השמונה שבאמת שרדו, פה ג'ף נכנס ואומר: "שבט X, תכירו את היריבים שלכם, שבט Y". השמונה ששרדו באמת מקבלים שוק אבל זה עוד כלום לעומת ההלם שיהיה אחרי שג'ף יגיד את המשפט הזה: "אתם הולכים לעבור סדרה של תחרויות שיהיו מבוססות על עבודת צוות, תחרויות של כוח, תחרויות של מוח, תחרויות של פאזלים (סך כל התחרויות - 7) וגם תחרויות אישיות (שתי תחרויות שבה בכל תחרות השבט בוחר מתחרה אחד שהתמודד בשבילו), השבט הראשון שמנצח מתוך תשעת התחרויות - חמישה, ממשיך להתקיים ולשחק, באשר לשבט שיפסיד, כל השמונה עפים במכה". כמובן שבמצב הזה מספר הפרקים לא יוכפל או משהו, כי במשך שמונה פרקים היו אמורים לעוף כל פרק בן אדם אחד כלומר שמונה אנשים, פה אחרי שמונה פרקים שבהם לא אף אחד פתאום עפים שמונה במכה. השמונה שבסופו של דבר ינצחו, ימשיכו לשחק עם חסינויות ופרסים וכו' וכו' עד שישארו שניים כמו תמיד, חבר המושבעים יכלול רק חמישה אנשים ולא שבעה בשביל שכולם יהיו מאותו השבט וזהו בעצם. כן ה לא כל כך פייר וכן זה מלוכלך אבל רבותי, זאת טלוויזיה טובה.

axnholic

New member
חייבים!!!

לפי דעתי חייבים להרחיב את האנשים היכולים להתקבל. כלומר לא רק מארה"ב, מה עם ישראל??? יש עוד מיליוני אנשים שהיו רוצים להשתתף בהישרדות אבל הם לא יכולים. כמובן שיהיה סטנדרט של קבלה, כמו למשל שהמשתתפים ידעו אנגלית שוטפת. זה גם ירחיב את קהל הצופים וגם יהיה יותר מעניין כי האמת אחרי 6 עונות נמאס למרות שאני חייב להגיד שהעונה השביעית הפתיעה אותי בגדול.

Boran

New member
פאק טל

ענק, פשוט ענק למרות שאני הייתי אומר במקום ה-9 תחרויות שכן תהיה עונה כפולה, יעני שיתחילו מחדש. עונה וחצי כזה. זה יהיה כזה ענק.

amitooshacham

New member
מה יש לפרט?

בתחרויות השבט שבמקום הראשון זוכה גם בפרס וגם בחסינות. מקום שני רק בחסינות. מקום שלישי הולך לישיבת דין. כל כך קשה? לא. אבל מאוד מעניין!

Gal6

New member
לפי דעתי צריך לעשות

כולם על אי בודד באמת, בלי ככלללווום, ובלי תחרויות ומועצה שבטית וזה. ככה הם יאכלו אחד את השני או סתם ימותו מרעב, זה שישאר חי אחרון ינצח.

למעלה