תחרות הזמנה

natali 15

New member
תאריך ההרשמה

האחרון בטח 2.3 ולא 2.4 כמו שכתבת (כנראה טעות בהקלדה)

achikapupsiu

New member
תאריך ההרשמה לתחרות הזמנה

צודקת 100 אחוז. תודה.תאריך הסופיההרשמה הינו 02.03.04

noa7189

New member
כל הכבוד לגרש על היוזמה../images/Emo70.gif

חבל שאין עוד אנשים כמוהו שמוכנים ליזום תחרויות. גרש כל הכבוד לך המשך כך

jablonka

New member
רגע, רגע, רגע...

בסך הכל אני מברך על היוזמה לקיים תחרות הזמנה. ככל שידוע לי, זו הפעם הראשונה בה אתלטים נדרשו לשלם על השתתפות בתחרות, הסכום אומנם סימלי אך לאן זה יגיע? אם אנשים אכן ישלמו, אז למה לא להגדיל את דמי ההשתתפות. זה לא פתרון! בואו נפסיק לחלוב את האתלטים. למי הכסף מיועד? אם לשופטים...אז למה זה לא ממומן ע"י איגוד האתלטיקה? אם לאתלטים כפרס כספי למנצחים...לבריאות. אם לתרום למטרה נעלה....אדרבא. האם כל משתתף יקבל את חוברת האתלטיקה החדשה? או שייאלץ להוסיף עוד 20 שקלים? בואו נפסיק לשחק אותה עוזרים לאתלטיקה ובאמת נתחיל לעזור.

jablonka

New member
תיקון

אגב, השורה "אם אנשים אכן ישלמו, אז למה לא להגדיל את דמי ההשתתפות" נכתבה בציניות

The almighty

New member
וואוו שיגעון!!!!!

בדוגרי ובראסמי אתה צודק באלף אחוז!!!!!! זה פשוט בושה מה שקורה באיגוד ה@#$%^& הזה!!! !!! !!! !!! !!! !!!

Discobol

New member
שניה אחת לפני שמחליטים...

שלום לכולם. בתור קפטן נבחרת ישראל אני רוצה להבהיר כמה דברים: 1) לאיגוד אין כסף לתחרויות אבל מוכן לעזור באירגונן. ולכן - כן! ה"עול" של 10 שקלים יפול על אתלטים שרוצים להתחרות. 2) בתור אתלט שהתחרה בלא מעט תחרויות באירופה, כל תחרות שהיתה תחרות "הזמנה" (בניגוד לגרנד-פרי למיניהם או אליפות) היתה כרוכה בתשלום דמי השתתפות. כך גם בכל מירוץ בחו"ל. לא זכור לי שמישהו התלונן על כך אז... יבלונקה - אני מת עליך אבל ראבק אחי אנחנו לא ילדים. אני בעצמי הצעתי לאיגוד לארגן יותר תחרויות בתשלום. אם נהיה מוכנים לשלם יותר (נגיד 20-30) אולי זה יתרחב גם לפרסים כספיים בהמשך. צריך להבין שהאיגוד לא יושב על שק של זהב ומונע אותו מהאתלטים - מצב חרבנה מה נעשה ? אני מסכים שהאיגוד לא נותן את המענה שכולנו היינו רוצים שייתן אבל על כך אני ארחיב בהמשך.

למעלה