תחרות בחירת לוגו

sok777

New member
תחרות בחירת לוגו

ממ חשבתי על רעיון מה לעשות ואז נזכרתי בזה [עשו את זה בפורום מוזיקאים צעירים לפני מעט זמן וזה נפוץ מאוד ואין לנו לוגו!] אז ככה: זו תחרות של בחירת לוגו רשמי [!] לפורום. כל מי שרוצה יכול להשתתף. הדרישות ללוגו: *לוגו של אואזיס וכיתוב של שם הפורום ושל מספרו [1351]. *הכנת הלוגו בגודל 130 על 130. *מקוריות *יצירתיות *מקצועיות [ שלא סתם יהיה, להשקיע!] דרישות להשתתפות: *להכין את הלוגו [מן הסתם..
]. *לכתוב כאן שאת/ה משתתפ/ת עד ה4 באוגוסט. *לשלוח לי את הלוגו [הגמור] עד ה6 באוגוסט. לאחר שכל הלוגואים ישלחו אלי אני אעלה אותם לכאן ואתם תבחרו מה אתם רוצים. מי שיכין את הלוגו הזוכה יזכה בכובע של תפוז מתנת- תפוז המשווקת מגוון פורומים עצום [ובלהבלה]. הלוגו יהיה בדף הראשי של הפורום וגם באלבומים שלנו [ותמיד תוכלו להשוויץ בו ולפרסם את הפורום איתו
] בהצלחה!

RoySupernova

New member
בהחלט רעיון טוב

אבל אני לא חזק במיוחד בפוטושופ ולכן אני חושב שאני אמנע מלהשתתף מלבד אולי להציע הצעות ולחוות דעות אם ירצו..

sok777

New member
ממ כן. ככה זה. את יכולה להכין את זה

בגודל אחר כגון 300 על 300 ואני כבר אקטין אבל זה בסוף יהיה 130X130:\

YOasis

New member
חבל שאני ומחשבים מזה לא באים טוב

ביחד... למשל סער ורעיונות לקידום הפורום באים פצצות ביחד
אחלה רעיון, אני בטוחה שתעשו אחלה עבודה ועוד יותר אחלה עבודה בלי שאני אתערב בה
ואם אתם בכל זאת מתעקשים וזה P:, שימו את העבודות בפורום. תהיו בטוחים שיהיה לנו מה להגיד

אני יכולה להכין אבל

אני לא בבית (הפצצות) כשאני אהיה בבית אני אשמח לעשות אני יודעת לעשות כל מני דברים בפוטושופ

sok777

New member
בכיף אבל.. היה אפשר לשלוח עד סוף

היום עבודות. כאילו, יש עוד איזה כמה שעות.

למעלה