תחרות בונסאי .

סן תאי

New member
תחרות בונסאי .

אתמול נערכה במסגרת חוג הבונסאי הישראלי תחרות בונסאי ראשונה. המעמד היה מרגש, העצים יפהפיים, בהחלט ארוע מרשים! אז מזל טוב לכולנו, גם חג לאילנות וגם חג לחוג. אני מצרף כמה תמונות שמראש אני מתנצל, צולמו ביד לא מיקצועית ואינן מביאות את האיכויות של העצים במלואן.

galiamos

New member
המעמד בהחלט היה מרגש

אני התרגשתי מאד מהעובדה שזכיתי להשתתף בתחרות בונסאי ראשונה בארץ.העצים היו יפים והאוירה היתה ממש של חג.היתה לי מצלמה ומרוב התרגשות לא צילמתי אפילו תמונה אחת. ראיתי חברים בחוג שמצלמים את העצים ,זה היה נראה צילום מקצועי .אשמח עם תשתפו את הפורום בצילומים.תודה

אולמוס

New member
תחרות הבונסאי

זו אכן תחרות הבונסאי הראשונה בארץ ככל הידוע לי (הרעיון הועלה בחוג לפני כשנתיים והבשיל לפני כשנה) אולם בשנת 2001 נערכה תצוגה גדולה של חברי חוג הבונסאי הישראלי במסגרת "שבוע יפן" בגן הבוטני בירושלים, ולמרות שלא היתה זו תחרות התצוגה היתה מרשימה ביותר (כ- 100 עצים) ומשכה קהל רב. בתחרות הנוכחית השתתפו כ- 15 מחברי החוג שהציגו בתחרות כ - 20 עצים בגילאים שונים. זאת בנוכחות קהל של כ- 50 איש שנהנו מהתצוגה ומהתחרות. התחרות נערכה לזכרו של רפאל שמי ז"ל ממיסדי חוג הבונסאי הישראלי שהוקם לפני 14 שנים.בחוג מקווים שזו תיהפך למסורת שנתית.

סן תאי

New member
עידכונים.

חוג הבונסאי הישראלי פתוח לכל חובב בונסאי, כל חבר בחוג מיודע מראש אודות הפעילויות המתוכננות ואתה כמובן מוזמן להצטרף.

galiamos

New member
בחודש מאי

במשתלת ונדי עין ורד,תצוגת בונסאי ותחרות בונסאי.מי שמעונין להציג ולהשתתף בתחרות יכול לפנות אלי ב-email .תבוא הודעה מסודרת ,תאריך וכ"ו. כולם מוזמנים.

למעלה