תחרות בגלגלצ - Polike vs. Gov יהודה פוליקר נגד גידי גוב. הצביעו והשפיעו :)
ד דוד20 New member 25/9/05 #1 תחרות בגלגלצ - Polike vs. Gov יהודה פוליקר נגד גידי גוב. הצביעו והשפיעו
ס ספי סול New member 25/9/05 #3 דוד...תודה על המידע אבל יעזור אם תי תכתוב מספר טלפון לאן להתקשר...חייבים פליייייזזזז תחזור ותכתוב טלפון
דוד...תודה על המידע אבל יעזור אם תי תכתוב מספר טלפון לאן להתקשר...חייבים פליייייזזזז תחזור ותכתוב טלפון
ר רינה ד New member 25/9/05 #4 טלפון לבחירות...03-7655012 ותזכרו.. מי שמצביע-משפיע תתקשרו עכשיו מהר וכמה שיותר...ולפני השעה 4 נשמע את יודה שלנו...
טלפון לבחירות...03-7655012 ותזכרו.. מי שמצביע-משפיע תתקשרו עכשיו מהר וכמה שיותר...ולפני השעה 4 נשמע את יודה שלנו...
ר רינה ד New member 25/9/05 #7 ליז...תתעוררי זה בשבילך... מיותר לציין את שם השיר שעכשיו מתנגן ברקע...
ק קרן ב1 New member 25/9/05 #10 יו איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף נטשתי את העמדה שלי והלכתי להקשיב ברדיו של השומר... וכמובן שגם הגברתי לפול ווליום כדי שכל הלקוחות שנכנסים יוכלו להנות גם כן.
יו איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף נטשתי את העמדה שלי והלכתי להקשיב ברדיו של השומר... וכמובן שגם הגברתי לפול ווליום כדי שכל הלקוחות שנכנסים יוכלו להנות גם כן.
ס ספי סול New member 25/9/05 #12 עכשיו אני יוצא לעבודה...באיחור אבל יש לי סיבה מוצדקת...יהודה היה ברדיו... תודה לכל מי שצילצל להצביע והשפיע...כל הכבוד לכם!!! למרות שכמו שרינה אמרה, זה היה צפוי.... המשך יום מקסים לכם.....
עכשיו אני יוצא לעבודה...באיחור אבל יש לי סיבה מוצדקת...יהודה היה ברדיו... תודה לכל מי שצילצל להצביע והשפיע...כל הכבוד לכם!!! למרות שכמו שרינה אמרה, זה היה צפוי.... המשך יום מקסים לכם.....
מ מתה על פוליקר New member 25/9/05 #13 איזה אושר.......................... יהודה זכה במירב הקולות..........למען האמת אני לא צילצלתי כי זה היה ברור שיהודה יזכה...ואני לא אוהבת את גידי גוב בכלל...
איזה אושר.......................... יהודה זכה במירב הקולות..........למען האמת אני לא צילצלתי כי זה היה ברור שיהודה יזכה...ואני לא אוהבת את גידי גוב בכלל...
ר רומיאו האחת New member 26/9/05 #15 תודה רבה באמת שנזכרתם להגיד חחחחח עד עכשיו לא נגעתי במחשב...איזה בעסה!!! רומיאו שלי אחחחחחחחח רומיאווו
תודה רבה באמת שנזכרתם להגיד חחחחח עד עכשיו לא נגעתי במחשב...איזה בעסה!!! רומיאו שלי אחחחחחחחח רומיאווו