תחרות אליפות

תחרות אליפות

קיבינימט!!! שעה אני רושם פה תגובה בגודל מאמר והכלב החרא שלי (שלא מתניע לי) fuckingקופץ לי על המקלדת ומוחק לי הכל... חברו הטוב ביותר של האדם, עלק!!! טוב, נעזוב את העצבים... א' כל הכבוד לכולם על האירגון, הקהל, האוכל, ועל רמת הרכיבה של המתחרים, את האמת אני חושב שיש מספיק כבוד לרוכבים שלנו, שאפילו אפשר להיות חוצפנים ולהרים טלפון לאוסטרי היקר שלנו - שיבוא לקבל קצת בראש סטייל ארץ הקודש... נו אתם יודעים, היי סייד לתוך האספלט(כמובן בעזרת חבר רוכב), עקיפה בסיבוב בעזרת מרפק ישראלי קדוש או אפילו סיבוב רחב ישר לתוך הצמיגים בגלל גאווה ישראלית או טייבל לא במקום הראוי לו... שאני אתקשר הפעם?!? כמובן שנהינתי מכל דקה שנישרפתי בשמש, אפילו דאגתי לארגן כמה אוהדים כולל את אביו של אחד המתחרים ואפילו את אבא שלי, שנהנו מאוד מאוד, והתלהבו מהרמה של כל האירוע... וכמובן כמו כל הורה טוב הילדים הקטנים השוחטים לעתיד הללו עשו לאבא שלי את היום!!! עכשיו אתה רואה איפה טעית בחינוך שלי אבא?!? - סתם סתם! אני ממש נהניתי (גם בתור מרשל צלוי על חום גבוה), אבל יש לי שאלה אחת. למה רק בבוקר הסבב הודיעו לי שאהבל כמוני יכול לעלות על ציוד ולהיכנס ביחד עם האופנוע שלי KLE500, המשופר מכל כיוון(סתם), ולהתחרות...כאילו אין מחר!?! אני בטוח שלא הייתי לוקח מקום ראשון, מכיוון שרבים היו אומרים שאי אפשר לנצח את הראלי דקאר על "עגלה עם סוסה", אבל אני תמיד נוטה להאמין שזה הנהג שעושה את האופנוע ולא האופנוע שעושה את הנהג, ולכן עולה המסכנה שלא הייתי מבייש את הפירמה ביום ראשון - כמו שחבריי רוכבי הסופורמוטו מאיזור רעננה וגבעת חן אוכלים ממני בראש מדי פעם כשאנו קורעים את רחובות רעננה והסביבה....!!! למי העגלה עם סוסה עכשיו?!? לא!!! אני לא שוטר, אבל כשאני מגיע ארצה לביקורים תקופתיים אני "שואל" את האופנוע הנ"ל מדודי הגבר גבר, ונהנה מכל רגע על הKLE היאכטה הזאת, וכמובן כמו כל רוכב ישראלי חולה בנפש עם תסמין רכיבת ארץ הקודש הנפוץ פה במדבר, אשבור לאופנוע את הצורה בכל זמן שאוכל, וכשיבוא היום להחזיר אותו לבעליו הגבר גבר - אדאג שהוא יבריק יותר מאותו יום שדודי לקח אותו מהיבואן של קוואסקי - בשביל שלא יהיו שאלות מיותרות אלא רק חיבוקים והכרות תודה. אני מודה לכולם על ההופעה שנתתם - ממש כיף לי לראות כזאת רמה של נהיגה והתקדמות משמעותית בספורט המוטורי בארץ - עשיתם לי את הביקור... כולי מתבאס לחזור למינסוטה... מזל שקראוס הCR250 שלי מחכה לי שם... מזל טוב אסף דותן על המקום השני ושפיצר... פשוט לא יאומן... כל הכבוד כל שאר הרוכבים שפגשתי אבל לצערי אני לא מכיר אותם בשם אתם רוכבים חבל על הזמן - במיוחד אילו על CR450F שנותנים פוואר סליידים לפנים! תודה על הפאן שנתתם לי, תמשיכו ככה. תודה רבה אורן אבירי.

הרושמת

New member
מינסוטה הא?!

טיסה נעימה ותיזהר לא להתייבש בחום הקופח של ארץ הקודש

111SM

New member
תודה לך ולכל מי שהרים את האירוע

החברה עם הCRFים זה בטח אני(אביב) כפיר לוין ושביט איס המדרוב

יש מצב

נראה לי שאחד מכם זה גואטה אם אני לא טועה אבל אתם רוכבים ממש יפה נהנתי מכל רגע למרות שאחד מכם קצת נתקל בקשיים מידי פעם אבל זה בסדר כולם עושים טעויות רק ככה אני לומד

למעלה