תחרויות הסרט

OFIRB9

New member
תחרויות הסרט

הגיע סוף השבוע והרגע לו כולם ציפםו כדי לדעת כמה סרטים יש לכל אחד! הנה התוצאות! למנצח השבועי ברכות גלום-סרט שחור1 סרט אדום1 האנדוור-סרט ורוד1 סרט שחור1 סרט כסוף2 ושני גביעי שווה זהב! לייט וומן-סרט שחור1 סרט לבן 1 גביע שווה זהב 1 מון פלוור-סרט ורוד1 סרט לבן 1 גביע שווה זהב 1 סילבר-סרט סילבר אחד X וולפיקס-סרט שחור3 סרט לבן1 סרט אדום 1 סרט ורוד 1 גביע שווה זהב 1 פרינס-גביע שווה זהב אחד הידרו פאמפ-סרט ורוד 1 גביע שווה זהב 1 כן זה אני- סרט לבן3 סרט כסוף 4 סרט שחור1 סרט אדום 3 גביע שווה זהב 1 אלה הזוכים ועכשיו לתחרות הבאה, בטח כבר נמאס לכם מתחריות סוג, אז פשוט בחירה אחת, סרט הגולד-הכי שווה! תחריות הכי שווה יהיו למשך כל השבוע והתוצאות יפורסמו כל יום בשעה 21:00 התחרות הפעם-הפוקימון חסר הרגליים! ביחרו את הפוקימון שאין לו רגליים או ידיים (כמו דרטיני, גרידוס, אוניקס, קופינג) כל עוד הוא לא יכול ללכת או להחזיק! ביחרו ואולי תזכו בסרט הגולד הכי שווה הראשון! תחריות הסרט של הפורום

Warcraft3

New member
גסטלי ו....

האנטר אין לו ידיים יש לו רק כפןת ייים אהאהאה...

Light woman

New member
בעצם דרוגנייר כי הוא הרבה יותר יפה

וכי הוא מתפתח לדרגונייט^^

gloom

New member
חשבו מה אני יבחר

........................................................................ גלום ................................................................... ........................................................................ הוא מתפתח מ............................................................. אודיש

OFIRB9

New member
טוב המנצחים

לא לא ספק המנצח הוא דרגונייר אני אגריל מבין המצביעים לו את מי שיזכה בסרט הסגול לגבי התחרות של מחר זו תהיה תחרות תינוקות! טוב לא ממש תינוקות אלה פשוט פוקימונים העומדים על שתיים שיכולים לשבת לך על הכתף כמו פיקצו איגליבף טוגפי איינגריד אזוריל וכו (זובאט, דרטיני הוט הוט ודומים להם לא נחשבים, מפני שהם לא תינוקיים, או שהם לא בעלי ארבע רגליים, או ידיים) זהו

OFIRB9

New member
טוב זה לא ממש מעניין אתכם

אז תעברו לתחרות המעופפים! (בגלל זה ברגילים לא רציתי מעופף) ואין חוקים! חוץ מזה שהתחרות כוללת כל פוקימון המסוגל להתרומם לפחות שלושה מטרים מהקרקע (ולהשאר למעלה!!! לא לקפוץ! על תתחכמו לי) לפני שאני אתחיל עם חוקים אני אסגור את העמוד, רגע!!! מוקדם מד

Houndour

New member
עדיין לא ברור לי

למה לא רצית מעופפים ברגילים. הרי בשאר הסוגים לא הייתה הגבלה על מעופפים ובחרנו המון מעופפים...

hydro pump

New member
אוקיי...

חמוד- סוואבלו. חזק- פידג'יוט יפה- סווילו. יעיל- סוואבלו (התפתחות דרקון) שווה זהב- ארטיקונו.

למעלה