תחקר את המשתמש ~ moomi123.

NevaEva

New member
תחקר את המשתמש ~ moomi123.

סיבוב חמישי לפינה, והפעם - תחקרו את moomi123! כדי להשלים את הפער, גם עכשיו יש.
הבא ביום חמישי. תזכרו, לא לעבור את גבול הטעם הטוב. :)
השאלות שלי
(בן\בת, לענות לפי המין שלך
) מה נשמע? איך קוראים לך? XD איך החופש עד עכשיו? בן כמה? איך היה היום הראשון בבצפר? כיתה? איך אתה חושב שאנשים רואים אותך? מה היית משנה באופי שלך\בגוף אם היית יכול? מה בחיים לא היית עושה? זמר\זמרת\להקה אהובים? סדרה אהובה(חוץ מבטי כמובן )? סרט של כל הזמנים? תחביב? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אייסי או מסנג'ר?[מסנג'ר
] כמו השאלות הקודמות, אני אוסיף עוד אחרכך XD כל מי שעדיין רוצה להרשם, שפשוט יגיב למטה ואני אוסיף אותו.
רשימת המשתתפים
Galuush
שירי116
omer719
Damn Regret
moomi123
דורדור4 iSeeYourTrueColot Iree Eana gal194 אמריאל coolstar26 The Jonas Brothers

moomi123

New member
../images/Emo168.gif עונה../images/Emo9.gif

מה נשמע?אחלהD: איך קוראים לך? XD אור איך החופש עד עכשיו?החופש מהחופש הגדול?
פסדר בן כמה? אני בת[!!!!] 14 איך היה היום הראשון בבצפר?טוב כיתה?ט' איך אתה חושב שאנשים רואים אותך?ילדה שאוהבת לצחוק ולפעמים מצחיקה
אני יודעת שהמורות רואות אותי כילדה שקטה
מה היית משנה באופי שלך\בגוף אם היית יכול?את האף אולי.. ולהיות פחות רגשי מה בחיים לא היית עושה?או-אה.. חח.. אממ.. לאכול דברים משונים זמר\זמרת\להקה אהובים?כל הזמן זה משתנה.. XD בינתיים זה הג'ונאס, דה טין-טינגס וג'סטין
סדרה אהובה(חוץ מבטי כמובן )?אממ.. חשופים, היפה והחנון(רחוב המרד, נדבקתי
) סרט של כל הזמנים?סרטי בורקס כאלהXD וכמובן, הטיטניק תחביב? מחבמחשבמחשב סתם להיפג עם חברות, ללכת לספרייה העירונית:) מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אין לי מושג
אייסי או מסנג'ר?[מסנג'ר]מסנג'ר, דההה חחח

שאאאלות! |פסטרמה|

היי.. ממצב? איך קוראים לך? אוהבת הכפלת אותיות? חושבת שזה לפקאצות בלבד? אוהבת חיבור של מילים (כמו נראלי,ממצב)? נכון שמחשב זה מגניב? או אולי טלויזיה יותר? מה את אוהבת במחשב? ובטלויזיה? ואיזה תוכניות את אוהבת בטלויזיה? ובאיזה אתרים את גולשת באינטרנט? נכון שתפוז מגניב? או אולי תפוז הוא לא טוב? נכון שהמערכת פורומים הישנה הרבה יותר מגניבה מהקודמת? או אולי ההיפך? את יודעת מה ההיפך ממצחיק? את חושבת שאת מצחיקה? נכון שיש אנשים שמנסים להצחיק ולא יוצא להם? את מכירה כאלה? את מרחמת עליהם לפעמים? את מרחמת על אנשים שמנים? ועל כהי עור? נכון שאפליה בין גזעים זה דבר לא טוב? את יודעת באיזו שנה באמריקה החליטו שאפליה גזעית היא לא חוקית? ואת יודעת מי ארגן את המחאה של השחורים שבה הם לא עלו על אוטובוס במשך שנה שלמה? ואת יודעת באיזו מדינה זה קרה? נכון שאת חושבת שאני מתלהבת כי אני יודעת את הדברים האלה? אז רק שתדעי שאין לי על מה להתלהב, אני יודעת הכל.. את חושבת שאת יודעת הכל? נכון שאין כזה דבר לדעת הכל? מחשב יודע הכל? מה נראה לך יותר חכם- מחשב או מוח אדם? אממ זהו בערך.. תעני אם יש לך כוח

moomi123

New member

היי.. הייD: ממצב?הממ. פסדר:) איך קוראים לך?אור אוהבת הכפלת אותיות?הממ.. תלוי חושבת שזה לפקאצות בלבד?לא אוהבת חיבור של מילים (כמו נראלי,ממצב)?תלוי איזה מילים נכון שמחשב זה מגניב?כן! או אולי טלויזיה יותר?לא... מה את אוהבת במחשב?הכל? ובטלויזיה?סדרות למיניהם כמו חשופים, בטי, היפה והחנון ואיזה תוכניות את אוהבת בטלויזיה?^ ובאיזה אתרים את גולשת באינטרנט?תפוז, פייסבוק, נענע.. יש הרבה.. נכון שתפוז מגניב?מאוווווווווד
או אולי תפוז הוא לא טוב?הוא טוב. נכון שהמערכת פורומים הישנה הרבה יותר מגניבה מהקודמת?דווקא גם זאת סבבה! או אולי ההיפך?^ את יודעת מה ההיפך ממצחיק?לא מצחיק? את חושבת שאת מצחיקה?לפעמים נכון שיש אנשים שמנסים להצחיק ולא יוצא להם?חחחח כן
את מכירה כאלה?כן את מרחמת עליהם לפעמים?בסיטואציות מסוימות, כן את מרחמת על אנשים שמנים?כנ"ל ועל כהי עור?כנ"ל נכון שאפליה בין גזעים זה דבר לא טוב?נכון!! את יודעת באיזו שנה באמריקה החליטו שאפליה גזעית היא לא חוקית?לא.. ואת יודעת מי ארגן את המחאה של השחורים שבה הם לא עלו על אוטובוס במשך שנה שלמה? לא .. אבל נראה לי המנהיג המוכר הזה.. נוווווווווו ואת יודעת באיזו מדינה זה קרה?אפריקה? נכון שאת חושבת שאני מתלהבת כי אני יודעת את הדברים האלה?חחח לא אז רק שתדעי שאין לי על מה להתלהב, אני יודעת הכל.. את חושבת שאת יודעת הכל?לא נכון שאין כזה דבר לדעת הכל?נכון מחשב יודע הכל?לא מה נראה לך יותר חכם- מחשב או מוח אדם?הממ... נראה לי מחשב

דורדור4

New member
../images/Emo140.gifהייי

השאלות הקבועות שלי
דמות אהובה: דמות שנואה: זוג אהוב: ציטוט אהוב: פרק אהוב: תמונה אהובה:

moomi123

New member

דמות אהובה:אמנדה ומארק דמות שנואה:אין.. זוג אהוב:בא לי את בטי וג'יו אבל הם לא זוג אזזז.. בטי והנרי ציטוט אהוב:וואי יש מלא של קלייר
וגם של ווילי
פרק אהוב:כולם:) תמונה אהובה:אני במחשב של אח שלי אז אין פה כלום.P:

omer719

New member
שאלות../images/Emo132.gif

** זה חלק משאלון שמצאתי בפורום סקרים ושאלונים, אז את לא חייבת לענות על הכולXD ** שם : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בת כמה את נראית : משקפיים ? גשר ? עבר פלילי : שפות : הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? כמה חברים הכי טובים יש לך ? ומי מהם הכי הכי טוב : מה החלום שלך? מה הכי היית רוצה לעשות כשתהיה גדול?

moomi123

New member

שם : אור גובה : 1.61? מידת נעליים : 39-40 צבע שיער : חום אחים/אחיות : אחות ואח בת כמה את נראית : הממ.. 15-16 משקפיים ? לראייה מרחוק/מחשב/טלויזיה גשר ? אין עבר פלילי :אין שפות :עברית, אנגלית, ערבית, כמה מילים בפרסית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?את החיוך:) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?את האף כמה חברים הכי טובים יש לך ?4 ומי מהם הכי הכי טוב :לא יודעתP: מה החלום שלך?הממ. מה הכי היית רוצה לעשות כשתהיה גדול?אין לי מושגXD

למעלה