תחקיר בטחוני

cathrinei

New member
תחקיר בטחוני

אני מניחה שהשאלות האלה כבר נטחנו פה,אבל בכול זאת,רק בשביל להבהיר: זימנו לתחקיר למודיעין,ובדף של הממליצים,הבנתי שאלה חייבים להיות אנשים מעל גיל 30 נכון? החברים שאני רושמת בחוג החברתי חייבים להכיר אותי מעל 3 שנים? פונים רק לממליצים או גם לחברים? מותר לרשום את המחנכת הנוכחית או הקודמת בתור ממליצות? בטוח יהיו לי עוד שאלות,אבל תודה בכול אופן!!

gevergever7

New member
תשובה

מעל גיל 30 בלי קשרי דם ביניהם אלייך מורים מהבית ספר אסור חוג חברתי שמכירים אותך מעל 3 שנים בהצלחה

Reponzel

New member
אההההה??

מה זאת אומרת מורים מהבית ספר אסור? למה? אני לא כל כך מכירה אנשים מעל גיל 30 שאין לי איתם קשר דם....

gevergever7

New member
מה לעשות שהם אטומים ככה זה...כנסי

גם אני הכננתי כבר הכל וכשהגעתי לשם פתאום אמרו לי שהכל לא טוב כי שמתי מוריםפ וכו' אז שמתי אחרים חברים בגילאים 20-30 שאני כמיר טוב וגם זה לא היה טוב בשבילם אז התחלתי לעשות טלפונים כמו מפגר ... מה שאני ממליץ זה תחפשי אנשים בנרות גם אם הם לא מכיררים אותך כ"כ טוב...הורים של חברים (שלא שמת בחוג החברתי) אני רשמתי אנשים מהבית כסת, קרובי משפחה רחוקים, שכנים, ידידי משפחה, חברים של הורים לא יודע מה תחפשי בכח עדיף שתץעשי את תזה עכשיו מאשר שמה כמו מפגרת ליד כל העולם בהכי חוסר תנאים בעולם... בהצלחה שיהיה אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת כאן או בפרטי..

מור oO

New member
טיפ טוב

חברים שלי ביררו מה הורים של חברים שלהם עושים, נניח ידיד שלי ביקש מאבא שלי כי אבא שלי היה במודיעין איזה 5 שנים. אז לחפש הורים של חברים, מנכ"לים מוכרים או משהו וחבר'ה שהיו במודיעין. בהצלחה!

אז כדאי שתמצאי,

כי אם לא תביאי את השאלון מוכן, את תתבקשי - תצובי לעשות זאת בזמן ההמתנה לתחקיר.

למעלה